Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szabad akarat - csütörtöki szerelmes útravaló

’16máj12
1 hozzászólás
Szabad akarat - csütörtöki szerelmes útravaló

Amikor a kapcsolatodban egymást érik a konfliktusok, és időnként úgy érzed, eleged van az egészből, biztosan benned is felmerül a kérdés: De miért mindig én? Miért én legyek az, aki megteszi az első lépést a közeledés felé? Miért én legyek az, aki megbocsát?

Számomra a válasz most már egyértelmű: azért, mert így döntöttem. A valódi szerelmet választottam, ahol az a szándékom, hogy a kedvesem belső, valódi lényéhez kapcsolódjak. Arra törekszem, hogy képes legyek átnézni a játszmáin, az álarcain, és minden védekező mechanizmusán, amit időnként páncélként tart maga elé. Inkább a szépségre fókuszálok: arra, ami lelke mélyéből fakad. Erre emlékeztetem magam, amikor a viselkedése kihívások elé állít, és arra, hogy nekem eléggé fontos a szerelmünk ahhoz, hogy kilépjek a komfort zónámból, és másképp cselekedjek, mint eddig.

Szabad akaratunkkal élve bármikor meghozhatjuk ezt a döntést, ám a hatására alaposan megváltozik az életünk. Amikor először azt választottam, hogy mindenkiben észreveszem a legmélyebb jót, és csak ennek az erősítésében veszek részt, súlyos „veszteség” ért. Egyre kevésbé tudtam részt venni az olyan társasági beszélgetésekben, ahol panaszkodás, vádaskodás, kesergés zajlott. Ténylegesen kiszorultam számtalan helyzetből, mert képtelen voltam részt venni bennük. Magányos, útkereséssel eltöltött időbe telt, amíg új baráti körökre és közösségekre találtam, ahol mindannyiunk kommunikációját ugyanaz a döntés határozta meg.

A kérdés tehát számodra is az, hogy vállalod-e a kockázatot? Vállalod-e a felelősségét annak, hogy szabad akaratoddal élve neked tetszővé formáld a világodat? És amikor ezzel kész vagy, vállalod-e, hogy elengeded az egészet azért, hogy megtapasztald az egységet, ahol már a választás lehetősége sem létezik? Ha izgalmas, állandóan megújuló, teljes életre vágysz, akkor érdemes igent mondanod.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az, akivel már sikerült ezt megvalósítanom, és legtöbbször a valódi lényéhez kapcsolódnom?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Saját belső lényemre hallgatva azt választom, ami a szeretethez és a boldogsághoz vezet.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél feltöltődni a tűz szenvedélyes, kreatív, teremtő energiájával, és behívni az életedbe a szerelmet, akkor gyere el június 23-án a Szenvedély ébresztő szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ficánka ’16 máj 16 - 18:19

Szia Kriszta ,már vagy hatodjara térek vissza s olvasom el ezt az írásod.Mindenik tetszik de ez kivételesen ,mert nálam épp nagyon aktuális. Amióta el döntöttem, hogy pozitívan állok a dolgokhoz azóta gyökeresen megváltozott sokminden épp ahogy írod . 10 éves barátnői kapcsolat szakadt meg ,épp azért mert nem tudtam már részt venni a panaszko ,sirankozo párbeszédekben. És menekülök onnan ahol ilyen beszélgetést folytatnak.De van amikor sikerül és elkapnak ,főleg a munkában,persze ilyenkor végig hallgatom. De van egy nagyon jól bevált teknikam ,annál aki hozzám jön panaszkodni , olyan választ kap tőlem,hogy azután messzire elkerül a panaszaival. Pozitívan válaszolok az illetőnek, rá mutatók, hogy más szemszögből is lehet nézni a dolgokat ,van hogy el gondolkodik rajta ,de azzal ,hogy nem adok neki igazat inkább el menekül s azoknak panaszkodik aki igazat ad neki. :-)
Nem magányosan élem meg ezt az időszakot, hálás vagyok ,mert rengeteg értékes időm van magamra.
Be jó, hogy itt is lehet írni!

Ölellek, Ficánka

Ficánka

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim