Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Anya - keddi szerelmes útravaló

’16máj10
hozzászólok
Anya - keddi szerelmes útravaló

Azonnal tudtam, hogy alkalmas leszek a feladatra. Tudtam, a testem képes lesz a tánc mozdulataiban megjeleníteni az anyasággal összefüggésbe hozható sebzettség-élményeket, fájdalom-emlékeket. Képes lesz rá, mert sokat jól ismer közülük. A testem is, a lelkem is.

Minderre 2008 nyarán került sor, az Istennő Fesztivál keretében, a Vörös Fátyol Szertartáson. E szertartást azért alkottuk meg, hogy felszínre hozzuk és meggyógyítsuk azokat a sebeket, melyeket ábrándos fiatal lányként; szerelemre, kiteljesedett szexualitásra vágyó nőként; anyává váló asszonyként, és vénülő, bölcs öregasszonyként begyűjtöttünk életünk során.

A szertartás elején táncosok jelenítették meg ezt a négy életszakaszt, és mindazt a fájdalmat, ami ez idő alatt a legtöbb nő életében óhatatlanul felbukkan. Örömmel vállaltam el, hogy eltáncolom az anyasággal kapcsolatos, bennem lévő sebzettséget, alkalmat adva ezzel a szertartás résztvevőinek arra, hogy azonosuljanak mindazzal, ami megérinti őket.

De honnan ez a sebzettség? Hiszen anyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon! Erre vágyik szinte minden nő! Ettől lesz teljes egy kapcsolat, ettől válik emberek egy csoportja családdá, ez alakítja át a lakásunkat vagy a házunkat otthonná.

Én is így gondoltam, és egészen pontos képem volt arról, hogyan leszek én tökéletes anya, amit megelőz a tökéletes szülés, előtte pedig a tökéletes felkészülés minderre.

Boldog vagyok, hogy gyerekeim születtek, és rendkívüli megtiszteltetés számomra, hogy épp engem választottak anyjuknak. Ám, ha őszinte vagyok magamhoz, be kell lássam, hogy nem minden úgy alakult, ahogy szerettem volna, és bizony megsebződtem.

Sokáig gyötört a bűntudat számtalan helyzet miatt, amelyben úgy éreztem, hiába tettem meg minden tőlem telhetőt, a szavaim vagy a tetteim mégis félresiklottak. Időbe telt felismernem azt is, voltak, akik engem bántottak, amikor bírálták bennem a nőt és az anyát.

Boldog és hálás vagyok, hogy annak idején azzal a tánccal mindezek gyógyításába belefoghattam, és a megbocsátáson keresztül önmagam szeretetéhez visszatérhettem.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyek azok a szavak vagy tettek, amelyeket most már elkezdek megbocsátani magamnak és másoknak?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Elengedem az elvárásaimat, és tudatosítom, hogy mindig, minden a legnagyobb rendben van.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni a testeddel kapcsolatos negatív hiedelmeket, akkor gyere el május 12-én a Szeretem a testem meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim