Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Elutasítás - hétfői szerelmes útravaló

’16máj09
hozzászólok
Elutasítás - hétfői szerelmes útravaló

Talán senki nincs, aki egy-egy szerelmi csalódás kapcsán meg ne tapasztalta volna a lesújtó érzést, amely abból a gondolatból fakad, hogy íme, itt egy ember, akit mélységesen szeretek, ám mégsem kellek neki. Elutasít engem, eltávolodik tőlem, a viselkedésével és a szavaival is bánt, bár valószínűleg nem szándékosan.

Ilyenkor úgy tűnik, a "nem kellek" érzését a partnerünk váltja ki, ám a jó hír az, hogy nem, nem így van. Az érzés kicsi korunkban ivódott belénk. Így rögzült, régi mintaként azóta is olyan eseményeket hívunk vele az életünkbe, amelyek látszólagos igazságát bizonyítják. Tehát ha magunkból kitakarítjuk ezt a gondolatot, akkor megszűnnek az általa megteremtett események.

A "nem kellek" érzése akkor ver gyökeret bennünk, amikor úgy érezzük, a szüleink nem szeretnek bennünket, ezért bizonyára nem is kellünk nekik. Biztosan te is ismersz olyan embereket, akik már valamilyen módszerrel fel is göngyölítették a múlt történéseit, és kiderült, hogy valóban nem várt gyerekek voltak, vagy pedig lány helyett fiút, fiú helyett lányt szerettek volna a szüleik.

Ilyenkor azonban annyi történik, hogy tiszta, érzékeny gyermekként egyszerűen átvesszük a szüleink félelmét, fájdalmát és bűntudatát, és ezt fordítjuk úgy, hogy nem kellünk, és nem szeretnek minket. Ha egy férfi vagy nő nem akar gyermeket, annak a mélyén az rejlik, hogy attól fél, szülőként nem fog tudni helyt állni. És amikor a gyermek megszületik, ez a félelem legtöbbször olyanná alakítja a történéseket, hogy be is igazolódjon. A szülő egyre erősebben érzi, hogy nem felel meg a saját elvárásainak, ez pedig folyamatos fájdalmat és bűntudatot okoz. Ami persze a legritkább esetben tudatosul.

Amikor mindezt elkezded tisztán látni, lassan megszületik benned annak a lehetősége, hogy megbocsásd a szüleidnek, a partnereidnek, és magadnak az eddig történteket. Felismered, hogy mindez egy tudattalan minta volt, és a megbocsátással elkezd meggyógyulni. Ez fogja feloldani a régi mintát, és lehetővé tenni számodra, hogy egyre boldogabb párkapcsolatban élj.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyik az a régi minta, amit most elengedek?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Visszatérek tiszta, békés, szeretetteljes, eredeti állapotomba.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni a testeddel kapcsolatos negatív hiedelmeket, akkor gyere el május 12-én a Szeretem a testem meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim