Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Elképzelések - csütörtöki szerelmes útravaló

’16máj05
hozzászólok
Elképzelések - csütörtöki szerelmes útravaló

Egy nyári napon fent, a budai Várban beszéltem meg valakivel egy találkozót. Akit vártam, késett, ezért volt időm körbesétálni ott, ahol olyan régen jártam már. Elbűvölve csodálkoztam rá újra a sok szépségre, pont úgy, mint egy turista, aki először jár itt. Gyönyörködtem a színekben, a hangokban, az illatokban, a nyüzsgésben. Negyedóra múlva azzal hívott fel az ismerősöm, hogy sajnos egyáltalán nem tud jönni, tegyük át a találkozót máskorra. Ó, de jó, gondoltam, akkor be tudok ülni abba a kis kávézóba, amit kinéztem az előbb! Egyeztettük az új időpontot, én pedig tovább élveztem a nyári napsütést, és a szép látványt.

Pedig választhattam volna azt is, hogy felbosszantom magam azon, amit történt. Érezhettem volna azt, hogy átvertek, nem tartották tiszteletben az időmet, szórakoztak velem, kitoltak velem, stb. Ám én úgy döntöttem, hogy inkább örülök annak, ami van, és elengedem korábbi elképzelésemet.

Az élet állandóan, minden pillanatban arra hív, hogy élvezd, és leld a lehető legnagyobb örömödet benne. Ha úgy véled, veled éppen nem ez történik, annak az az oka, hogy folyamatosan megítéled mindazt, amit átélsz. A hibát ott követjük el, hogy aprólékosan kidolgozott elképzeléseink vannak arról, minek és hogyan kellene történnie ahhoz, hogy boldogok legyünk. Ha ez az elképzelés egy kicsit is sérül, máris úgy érezzük, hogy megfosztottak valamitől, tehát az élet élvezhetetlen.

Ám a helyzet az, hogy az örömteli élet megtapasztalásának ugyanúgy az elfogadás a kulcsa, mint a harmonikus párkapcsolatnak. Határozd hát el, hogy mostantól nyitottan és kíváncsian fogadod mindazt, amit az élet neked kínál! Ha képes vagy beengedni, ami érkezik, egyre több csodálatos, örömteli, élvezetes időszakban lesz részed.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az itt és most, ebben a pillanatban, amiben örömömet lelhetem?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Nyitottan, kíváncsian, ítéletek nélkül fogadom, amit az élet nekem kínál.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni a testeddel kapcsolatos negatív hiedelmeket, akkor gyere el május 12-én a Szeretem a testem meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim