Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Rétegek - szombati szerelmes útravaló

’16máj07
hozzászólok
Rétegek - szombati szerelmes útravaló

Az automatikus reakciónk arra, ha valamit „rosszul” csinálunk az, hogy elkezdjük szapulni magunkat. Főleg, ha olyasvalami sikerül félre, amivel már régóta próbálkozunk, és amiről úgy véljük, már tudnunk, értenünk kellene, és már igazán a tökéletesen művelők közé tartozhatnánk. Ám a fejlődésünk folyamatos, és a gyógyulásunk rétegekben zajlik. Ezért, ha úgy érzed, valamit már meggyógyítottál magadban, de most mégis visszatért, akkor tudd, hogy nem erről van szó. Annyi történik, hogy készen állsz egy újabb réteg meggyógyítására, ezért az most a felszínre került, hogy lásd.

És mit is jelent pontosan a gyógyítás? Azt, hogy elfogadod, és szeretettel árasztod el ezt a részedet. Szereted úgy, ahogy van, és nem próbálod meg átalakítani. Megbocsátod magadnak, hogy védekezésből fakadóan ez a rész kialakult benned, és átöleled őt.

- De akkor sohasem fog megváltozni, és továbbra is rossz döntéseket fogok hozni! - kiáltasz fel most rémülten, ám szerencsére tévedsz. Minél nagyobb ellenállást fejtesz ki valami ellen; minél inkább át akarod alakítani, és azt akarod, hogy valami más legyen helyette, annál több erővel töltöd fel, és annál inkább maradásra bírod. Amint elfogadod, és megszereted, ami van, azonnal elkezd átalakulni valami még sokkal jobbá.

A gyógyuláshoz pedig a kapcsolataid nyújtják a legalkalmasabb terepet. Mindenki, aki számodra fontos, akit szeretsz, vagy valami más miatt állandóan a közeledben van, téged tükröz. Neked mutatja meg azokat a sebzett, rejtett részeidet, akik arra vágynak, hogy észrevedd, elfogadd, magadhoz öleld, és megszeresd őket. Amint magadban megszerettél valamit, aminek eddig ellenálltál, az a környezetedben is megváltozik: aki eddig idegesített, az elkezd másképp viselkedni, vagy pedig finoman eltűnik a látóteredből.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyik részem vágyik most a figyelmemre és az elfogadásomra?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Képzeletben úgy ölelem át magam, mint egy újszülött kisbabát.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni a testeddel kapcsolatos negatív hiedelmeket, akkor gyere el május 12-én a Szeretem a testem meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim