Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Tükör - keddi szerelmes útravaló

’16máj03
hozzászólok
Tükör - keddi szerelmes útravaló

Azok számára, akik már egy ideje foglalkoznak önismerettel és valamely belső, szellemi út követésével, jól ismert a tükör fogalma. Ebben a szóhasználatban ez azt jelenti, hogy mindaz, amit a másik emberben megpillantok, engem tükröz. Azért van ez így, mert valójában mindent én vetítek rá. Így ami bennem nincs meg, az láthatatlan a számomra; azt másokban sem veszem észre.

Beletelt egy kis időbe, amíg felismertem, hogy szinte mindannyian féloldalasan, aztán pedig tévesen értelmezzük ezt a hozzáállást. A féloldalas azt jelenti, hogy kizárólag a negatívnak ítélt tulajdonságokra vonatkoztatjuk ezt a gondolkodásmódot. Vagyis, ha valakiben meglátok valami „rosszat”, az engem tükröz. Közben pedig teljesen elfeledkezünk arról, hogy amikor valakiben olyasmit látok meg, amit pozitívnak, jónak ítélek, tehát tetszik nekem, az is engem tükröz!

Ezért hát legközelebb, amikor olyasvalakivel találkozol, aki számodra kívánatosnak tűnő tulajdonságokkal rendelkezik, akkor tudd, ez mind ott van benned is, hiszen különben meg sem láthattad volna. Kivetítetted magadból őrá, hogy végre észrevedd. Lásd meg, hogy te is ugyanolyan kreatív, okos, sikeres, szabad, szép, jókedvű, vonzó, gazdag, nagylelkű, egészséges, vagy bármi más vagy, amilyennek a körülötted lévőket látod. Egyszerűen csak meg kell engedned magadnak, hogy ezek a – benned is meglévő - tulajdonságok teret nyerjenek az életedben.

A téves értelmezés pedig azt jelenti, hogy amikor egy negatívnak ítélt tulajdonságot meglátunk a tükörben, és magunkra vonatkoztatjuk, akkor azonnal súlyos bűntudatot kezdünk érezni. A tulajdonságért már nem (csak) a másikat hibáztatjuk, hanem magunkat. Pedig ennek az egész folyamatnak egyáltalán nem ez a célja. Nem azért van ott a tükör, hogy valaki más helyett most magadat kezdd el büntetni. Azért van ott, hogy felismerj valamit, ami eddig észrevétlenül emésztett és fájdalmat okozott neked. Most, hogy már látod, választhatod azt, hogy meggyógyítod és elengeded.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi mindent tükröz rólam éppen most a környezetem?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Minden, amit a tükörben látok abban segít, hogy megtapasztaljam csodálatos, szeretnivaló önmagam.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni a testeddel kapcsolatos negatív hiedelmeket, akkor gyere el május 12-én a Szeretem a testem meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim