Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Mackó - szombati szerelmes útravaló

’16ápr30
hozzászólok
Mackó - szombati szerelmes útravaló

Talán te is emlékszel rá, milyen ajándék volt az, aminek kisgyerekként a legjobban örültél. Nekem a plüssállatok voltak azok: egyszerűen sohasem volt belőlük elegendő. A családom nyilván másképp látta: szerintük már nem fértem el tőlük sem az ágyamban, sem a szobámban. Így idővel áttértek a „hasznosabb” ajándékokra: a könyvekre, rajzeszközökre, színezőkre, kirakósokra, társasjátékokra. Hiába mutattam meg többször is, jól láthatóan a kirakatban a borzas plüssmackót, amihez nagyon szerettem volna hozzábújni, végül mégsem volt ott a karácsonyfa alatt.

Ezért amikor felnőttként, az önismereti utam kezdetén elkezdtem tudatosan megadni magamnak mindazt, ami gyerekként hiányzott, ezzel kezdtem. Rendszeresen besétáltam egy-egy játékboltba és körbejártam, megfigyelve, mi az, amit vágyakozva simítok végig. Felnőtt énem először persze tiltakozott: azzal érvelt, hogy már nem vagyok gyerek, ezért ezekre a dolgokra sincs szükségem. De én már tudtam, hogy pont ez a lényeg: felnőttként már meg tudom adni magamnak azt, ami gyerekként hiányzott.

Mindez később még nagyobb jelentőséget nyert, amikor ráébredtem, hogy ez a folyamat a párkapcsolataimra is óriási hatást gyakorol. No, persze nem az, hogy hány plüssállattal rendelkezem, hanem az, vajon mi mindent próbálok a partneremtől megszerezni, amit gyerekkoromban nem kaptam meg.

Bár a szüleink minden tőlük telhetőt megtesznek, mégis, mindig hiányzik valami: a biztonság, a szabadság, a megértés, a kapcsolódás, az elfogadás, a kommunikáció, a figyelem, az érintés, vagy bármi más, ami nekünk épp fontos lett volna, de ők nem tudták ezt adni. A legtöbben ezekkel a hiány-érzetekkel kapcsolódunk a partnerünkhöz, és tudattalanul azt várjuk tőle, hogy adja meg nekünk ezeket a dolgokat. Ám az, hogy megpróbáljuk mindezt megszerezni tőle, csak konfliktusokhoz vezet. Ezért fontos az, hogy önmagunkkal kezdjük: vedd észre, mire van szükséged, mire vágyik benned a gyermek, és azt kezdd el megadni magadnak. Ahogy teljesebbé és egészségesebbé válsz, úgy lesznek egyre boldogabbak és harmonikusabbak a kapcsolataid.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Gyermek-énem mire vágyik mostanában? Hogyan tudnám ezt megadni neki?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A vágyaim és az álmaim beteljesítése az életutam fontos része. Ma is lépek egyet előre.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megünnepelni és beengedni az életedbe a szerelmet, akkor gyere el május 5-én a Szerelemszentelő szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim