Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Segítő - vasárnapi szerelmes útravaló

’16máj01
hozzászólok
Segítő - vasárnapi szerelmes útravaló

Furcsán hangzik, tudom, mégis az a helyzet, hogy mindenki maga felelős az érzéseiért. Nem te vagy az, aki miatt a partnered (vagy bárki más) így vagy úgy érzi magát, és nem a partnered az, aki miatt te ezt vagy azt érzed. Ezért hát nem érdemes hibásnak érezned magad azért, amit egy adott helyzetben a kedvesed érez, és annak sincs semmi értelme, hogy a saját érzéseidért őt okold.

Amikor a környezetünkben valakit szomorúnak vagy zaklatottnak látunk, sokszor úgy érezzük, muszáj a segítségére sietnünk; muszáj azonnal megvigasztalnunk. Ez azonban nem mindig a legcélravezetőbb hozzáállás. Abból az elképzelésből fakad ugyanis, hogy bizonyos érzéseket nem szabad érezni, minél előbb meg kell tőlük szabadulni. Ezért nem csak magunkat, másokat is rögtön meg akarunk szabadítani tőlük, mert még látni sem bírjuk. Ám a szeretetteljes, valódi segítséget nem ezzel nyújtjuk.

Az igazi, együtt érző törődést az jelenti, ha először megkérdezed a másikat, mire van szüksége.

  • Lehet, arra vágyik, hogy egyszerűen csak meghallgasd. Beszélni szeretne, ki szeretné önteni magából mindazt, ami feszíti.
  • Lehet, azt válaszolja majd, hogy adj neki tanácsot. Talán kíváncsi arra, te mit tennél, ha hasonló helyzetbe kerülnél.
  • Lehet, leginkább az egyedüllétre és a csendre vágyik. Arra van szüksége, hogy mindenki békén hagyja egy kicsit, és egy saját, biztonságos teret létrehozva nyugodtan megélhesse az érzelmeit, és sorra vehesse a gondolatait.
  • Lehet, az jelenti most számára a legnagyobb támogatást, ha átöleled vagy szorosan melléülsz, vagy ringatod, vagy bármilyen más, számára biztonságos módon megérinted.

Akkor szeretsz valakit igazán, ha tiszteletben tartod az érzéseit és a kívánságait. Ha nem akarod kirángatni abból, amiben van, hanem mindig megkérdezed, szüksége van-e a támogatásodra, és ha igen, milyen formában. Majd pedig azt adod neki, amit kér tőled, és nem azt, amit te megfelelőnek gondolsz.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen támogatásra vágyom, amikor zaklatottnak érzem magam?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Mindig vannak körülöttem olyanok, akik úgy támogatnak, ahogy az nekem a legjobb.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megünnepelni és beengedni az életedbe a szerelmet, akkor gyere el május 5-én a Szerelemszentelő szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim