Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Remény - szerdai szerelmes útravaló

’16ápr20
hozzászólok
Remény - szerdai szerelmes útravaló

Talán te is voltál már olyan párkapcsolatban, amelyben végig abban reménykedtél, hogy a partnered idővel megváltozik. Úgy vélted, az elfogadás azt jelenti, hogy hősiesen szemet hunysz bizonyos dolgok felett, mondván, majdcsak kibírod valahogy addig, amíg az átalakulás megtörténik.

Ám a helyzet az, hogy nem élhetsz boldog kapcsolatban valakivel, akit nem tudsz úgy elfogadni, ahogy van, hanem arra vársz, mikor fog megváltozni végre. Ez a várakozás benned akkor is észlelhető, ha nem beszélsz róla. Így a partnered azt érzi, hogy nem felel meg neked; nem jó, nem elég neked úgy, ahogy van; ezért fokozatosan és számára is észrevétlenül elveszti az önbizalmát. Olyan, mintha az autódat vezetve azt kívánnád a járgányodtól, hogy kezdjen el repülni. A repüléshez repülőgépbe kell ülnöd, az autózáshoz pedig autóba. Nem várhatod el semmitől és senkitől, hogy ne az legyen, ami.

A harmonikus párkapcsolathoz légy hajlandó elköteleződni a másik mellett úgy, ahogy van, kivételek nélkül. Amikor megismerkedsz valakivel, vizsgáld meg magadban, hogy úgy, ahogy van, éppen most, kell-e neked. Engedd el azokat a gondolatokat, amelyek azt sugalmazzák, hogy a neked nem tetsző dolgok idővel biztosan megváltoznak. Lehet, hogy megváltoznak, lehet, hogy nem. De ha nem akarsz a folyamatos reménykedés és csalódottság érzetében élni, akkor olyasvalakit válassz, akit nem akarsz átalakítani.

Ehhez nyújt segítséget az, ha folyamatosan tágítod a saját komfort zónádat, és új dolgokat próbálsz ki. Ha új embereket, új élethelyzeteket, új helyeket ismersz meg, és közben ismeretlen dolgokat tapasztalsz meg, akkor egyre rugalmasabb, egyre elfogadóbb leszel. Így egyre könnyebb lesz a partnereidet is elfogadni pont olyannak, amilyenek.

Ha pedig a kapcsolatotok során a kedvesed egyszer csak úgy dönt, hogy megváltozik, méghozzá abban az irányban, amely neked épp megfelelő, az csak hab a tortán.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az a közelemben, akit állandóan meg akarok változtatni?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Mostantól arra figyelek másokban, ami tetszik bennük, és nem arra, ami nem tetszik.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megünnepelni és beengedni az életedbe a szerelmet, akkor gyere el május 5-én a Szerelemszentelő szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim