Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Bántó - keddi szerelmes útravaló

’16ápr19
hozzászólok
Bántó - keddi szerelmes útravaló

- Egyetértek azzal, Kriszta, hogy az a legjobb, ha minden helyzetben önmagamat adom. De azt tapasztaltam, hogy ez időnként bántó lehet. Vannak, akik megsértődnek azon, ahogy viselkedem, pedig nekem nem állt szándékomban megbántani őket. Sokan azt mondják, egyszerűen csak lépjek tovább, mert ez arról szól, aki megbántódott. De nem hiszem, hogy egy párkapcsolatban ez mindig célravezető lenne. Szerinted hogy van ez?

Ez is egy olyan kérdés, amire a válasz sokféle lehet, attól függően, milyen helyzetben vagyunk éppen. Nincs egységes recept, bármennyire is szeretnénk.

Igen, a legfőbb törekvésem az kell legyen, hogy felfedezzem, ki vagyok, és minden helyzetben önmagamat adjam. Sokan azonban összekeverik ezt (és az őszinteséget is) az ítélkezéssel. Úgy vélik, akkor adják önmagukat, ha mindenkinek kerek-perec megmondják a véleményüket, és hosszan tudják sorolni, a másiknak mikor, mit és hogyan kellene másképp csinálnia.

Ám én mást gondolok erről. Akkor adom önmagamat, ha a kommunikációm rólam, és az érzéseimről szól. Akkor vagyok nyílt és őszinte, ha megmutatom, mi zajlik bennem, és ebbe nem keverem bele a partneremet. Ha mindig csak magamról és csak a saját, aktuális érzéseimről beszélek, akkor nem lehetek bántó. Akkor vagyok bántó, ha a másikról beszélek; ítéleteket, elvárásokat fogalmazok meg, és azt akarom, hogy az én jóllétem érdekében ő tegyen valamit másképp.

Épp ezért, ha valaki fontos neked (értsd: szereted, ő is szeret, és azt akarod, hogy a társaságodban jól érezze magát), és azt állítja, hogy megbántottad, akkor mindenképpen meg kell állnod, hogy megvizsgáld, mi is történt pontosan. Ha elvárásokat és ítéleteket fogalmaztál meg, vagy egy kialakult helyzetért a másikat hibáztattad, akkor ez valóban lehetett bántó, és érdemes változtatnod ezen.

Ha viszont annyi történt, hogy csak és kizárólag a saját érzéseidről beszéltél, és közben nem állt szándékodban manipulálni a másikat (tehát nem azért mutattad meg az érzéseidet, hogy ő bűntudatot érezzen, és ettől másképp viselkedjen a jövőben), akkor valószínűleg ő az, akinek érdemes meggyógyítania azt a régi sebzettséget, amit a kialakult helyzet megérintett benne.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az, akit akarva-akaratlanul megbántottam? Mit ismertem fel ezzel kapcsolatban?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Én is lehetek önmagam, és azok is lehetnek önmaguk, akikkel találkozom.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megünnepelni és beengedni az életedbe a szerelmet, akkor gyere el május 5-én a Szerelemszentelő szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim