Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Tiszta - hétfői szerelmes útravaló

’16ápr18
hozzászólok
Tiszta - hétfői szerelmes útravaló

A legtöbbször ugyanannyira félünk valamitől, amennyire vágyunk rá. Ez az oka annak, hogy bizonyos céljaink könnyedén megvalósulnak, másokra pedig úgy tűnik, hosszan várnunk kell. A beteljesülésig ilyenkor pontosan annyi idő telik el, amennyi ahhoz szükséges, hogy levetkőzzük az adott változással kapcsolatos félelmeinket.

Ha sikerül kitakarítanod magadból az elköteleződéstől, a boldogságtól, a sikertől való félelmet, akkor rendkívüli módon megnövekednek az esélyeid arra, hogy összetalálkozz azzal a partnerrel, akivel az igaz szerelem megélésére nyílik lehetőséged. Ha pedig már melletted van a társad, akkor azt fogod észrevenni, hogy a takarítás és a gyógyulás hatására elmélyül a kapcsolatotok, és megtörténik a természetes továbblépés. Ha a félelmek elmúlnak belőled, akkor az átalakulás hatással van a partneredre is, így meghitt közelség, valódi intimitás alakul ki közöttetek.

Sokféle megfogalmazás olvasható arról, hogy milyen az igaz szerelem, ám azt, hogy neked milyen, csak te tudhatod. Talán érdemes is időnként néhány órát arra szánnod, hogy arról ábrándozz, milyen a számodra ideális párkapcsolat; milyen az igaz szerelem.

Ha engem kérdeznének, én azt mondanám, hogy tiszta. Tiszta, vagyis mentes a játszmáktól, a hatalmi harcoktól, az elvárásoktól, és a fölöslegesen magunkra húzott szerepektől. Minden könnyedén, erőfeszítés nélkül történik; jól érezzük magunkat együtt; figyelünk egymásra. A kapcsolatunkat az isteni gondviselésre bízzuk, ettől olyan, mintha folyamatosan a felhőkön, vagy Isten tenyerén ringatóznánk. Mivel elköteleződtünk önmagunk, a kapcsolatunk, és egymás mellett, természetes közöttünk a folyamatos, nyílt kommunikáció. Bátran beszélünk az érzéseinkről, és elmondjuk egymásnak, mit szeretnénk. Mivel nem elvárásokat, hanem kéréseket fogalmazunk meg, és tiszteletben tartjuk egymás határait, mindenre lehet igent, és nemet is mondani. Vagyis szeretjük és elfogadjuk egymást pont olyannak, amilyenek vagyunk.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mit jelent nekem az igaz szerelem?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Minden az én érdekemben történik. Nincs mitől félni.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megünnepelni és beengedni az életedbe a szerelmet, akkor gyere el május 5-én a Szerelemszentelő szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim