Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Engedem - vasárnapi szerelmes útravaló

’16ápr17
hozzászólok
Engedem - vasárnapi szerelmes útravaló

Az elengedést sokáig szomorú és nehéz dolognak éltem meg, pedig valójában állandóan változó életünk természetes része. Anélkül, hogy észrevennénk, folyamatosan elengedjük elhalt sejtjeinket; elengedjük a kilélegzett levegőt; elengedjük a tanárainkat, az iskoláinkat; az ismerős környezetet; a tavaszt; a nyarat; az őszt; a telet.

Az elengedés képessége arra hivatott, hogy meggyógyítsa bennünk mindazt, ami megnehezíti, hogy párra leljünk és vele harmonikus, boldog kapcsolatban éljünk. Ezért most nyisd meg a szíved, és engedd, hogy felbukkanjon az összes olyan korlátozó hiedelmed, amely eddig távol tartott attól, hogy boldog párkapcsolatban élj, és engedd el őket.

- No, persze, ha ez olyan könnyű lenne! - vonod most össze a szemöldöködet kételkedve, ám az elengedés ténylegesen csak döntés kérdése. Igaz, előfordulhat, hogy ezt a döntést egy ideig újra és újra meg kell hoznod ahhoz, hogy a hatását elkezdd érezni. Próbáld ki tehát a következőt:

  • Vedd észre a korlátozó hiedelmet, ami például egy ilyen gondolat lehet: Ha párkapcsolatban élek, többé semmit sem csinálhatok úgy, ahogy szeretném.
  • Mondd el magadban ezt a mondatot: Erre a hiedelemre már nincs szükségem, ezért most szélnek eresztem.

Valahányszor fülön csíped az elmédben ezt a korlátozó hiedelmet, vagy egy másikat, azonnal tedd mellé az elengedésről szóló mondatot.

Ezt a módszert használhatod akkor is, ha azt veszed észre magadon, hogy túlságosan ragaszkodsz valamihez, vagy valakihez. Az elengedéshez semmi másra nincs szükség, mint arra, hogy erre vonatkozó szándékodat újra és újra kifejezd. - De ez nekem nem megy! - lehet a következő kifogásod, ami persze szintén egy korlátozó hiedelem. Tehát mi vele a teendő? Mondd el újra: Erre a hiedelemre sincs már szükségem, ezért ezt is szélnek eresztem!

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyik az a 3 korlátozó hiedelem, amit most elengedek?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Elállok a saját utamból, és engedem, hogy megtörténjen, amire vágyom.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megünnepelni és beengedni az életedbe a szerelmet, akkor gyere el május 5-én a Szerelemszentelő szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim