Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Újdonság - szerdai szerelmes útravaló

’16ápr13
hozzászólok
Újdonság - szerdai szerelmes útravaló

Nem lehetetlen olyan kapcsolatot teremteni, amely élettel teli, szenvedélyes, önmagát megújító, és soha nem veszíti el szexuális izgalmát. Furcsán hangzik, de éppen azzal tudjuk életben tartani a kapcsolatunkat, hogy nem félünk kockára tenni. Annak érdekében, hogy hiteles személyiség, önmagad maradhass, és hogy megélhesd az igazságodat, szembesülnöd kell azzal a veszéllyel, hogy elveszítheted a partnered. Ne félj kimutatni azon tulajdonságaidat, amelyeket szeretnél elpalástolni, mert előnytelennek hiszed azokat, és attól rettegsz, hogy veszélyeztetik a kapcsolatodat. Lehet, hogy elveszíted a partnered, de sokkal valószínűbb, hogy élő és erős kapcsolatot hozol létre. (Shakti Gawain: Ébredés)

Nohát, amikor én ebbe először belefogtam, úgy éreztem magam, mintha egy szakadék felett, egy lengedező függőhídon próbálnék átsétálni. Rettenetesen féltem, és attól tartottam, hogy megsérülök; vagy kudarcot vallok; vagy ismeretlen, félelmetes területekre tévedek.

Ám megérte mindezeken keresztülmennem, mert megtanultam, hogy a szerelemben, a párkapcsolati boldogság érdekében mindig érdemes kockázatot vállalni.

  • Amikor vállalod annak kockázatát, hogy önmagad vagy, lehet, hogy keletkezik néhány repedés védekező mechanizmusaid páncélzatán. Ám ez csak ahhoz vezet, hogy kinyisd a szíved, és megerősödj abban, hogy nem kell védekezned, mert pont úgy vagy jó, elegendő, és szerethető, ahogy vagy.
  • Valójában sohasem vallhatsz kudarcot, mert a kudarc élménye pusztán annyi, hogy valami nem úgy történt, ahogy eltervezted. Ha nem tervezed el, hanem hagyod, hogy a folyamat olyanná alakuljon, amilyenné akar, akkor sokkal örömtelibbé válnak nem csak a kapcsolataid, hanem az egész életed.
  • Ha engeded, hogy kapcsolatotok áramlása ismeretlen külső és belső tájakra vigyen, akkor sohasem fogjátok megunni egymás társaságát.

Bátran próbálj hát ki új utakat, és vállald annak a kockázatát, hogy minden helyzetben önmagadat adod!

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen helyzetekben nem merem önmagamat adni? Mitől félek ilyenkor?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A kedvesem valóban lát engem, és pontosan olyannak szeret, amilyen vagyok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megünnepelni és beengedni az életedbe a szerelmet, akkor gyere el május 5-én a Szerelemszentelő szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim