Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szerencse - szerdai szerelmes útravaló

’16ápr06
hozzászólok
Szerencse - szerdai szerelmes útravaló

A szerencse az, amikor a lehetőség találkozik a felkészültséggel.

Legalább 25 éve már annak, hogy ezt a gondolatot először hallottam, amikor még az üzleti világ kihívásaira kerestem a legjobb megoldásokat. Azóta megtapasztaltam, hogy az életem összes területére érvényes alapvetésről van szó.
- Valóban? - kérdezheted most -. A szerelem is olyasmi, amire fel lehet készülni? Nem csak úgy "lecsap, mint a villám", váratlanul és kiszámíthatatlanul?
- De igen -, válaszolom én. Amikor megérkezik, az gyakran ilyen érzés. De csak akkor érkezik meg, amikor te már felkészülten várod. Felkészülni pedig úgy lehet, ha minden egyes napodat szerelemmel és szeretettel töltöd meg, függetlenül attól, hogy van-e melletted éppen társ, vagy nincs. Ezt pedig úgy teheted meg, hogy a lehető legnagyobb szeretettel fordulsz önmagad felé, és azok felé, akik már most részei az életednek.

Arra inspirállak tehát, hogy készülj fel. Készülj fel arra, hogy kedveseddel elmélyül, még szeretettelibbé válik a kapcsolatotok, és készülj fel arra, hogy hamarosan megérkezik a társad, ha még egyedül vagy.

A felkészülés egyik módja az is, ha minden lehetőséget megragadsz az ünneplésre. Ünnepeld meg magadat, az életedet, a sok szeretet-ajándékot, amit eddig kaptál. És ünnepeld meg mindazokat, akik éppen most fontosak neked, és azokat is, akik már nincsenek veled, de korábban sokat jelentettek a számodra. Emlékezz hálával a régi szép időkre, és engedd el a neheztelést, amit eddig esetleg őrizgettél.

Érezd át, mennyire csodálatos és szeretni való vagy! Megérdemled, hogy a méltó társ legyen melletted, aki szeretettel és tisztelettel bánik veled, és élete legszerencsésebb fordulatának tartja, hogy épp hozzád terelte őt az élet.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ma mivel ünnepelhetném meg, hogy épp az vagyok, aki vagyok?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Csodálatos és szeretnivaló vagyok. Mindig is az voltam, és ezután is az leszek.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtapasztalni, milyen az, amikor igazán szereted magad, akkor gyere el április 14-én a Szeretem magam meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim