Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Készen állsz-e a szerelemre?

’11márc25
9 hozzászólás
Készen állsz-e a szerelemre?

Talán mostanában benned is felmerült a kérdés:

Mikor jön el az életembe végre a szerelem? Miért nincs már mellettem a társam?

És itt kell nagyon figyelned! Ha e gondolatok közben elönt

  • a szomorúság,
  • az önsajnálat,
  • a bánat,
  • a lemondás,
  • a kétségbeesés,
  • a csalódottság vagy
  • a tehetetlenség érzése,

akkor biztos lehetsz benne, hogy még messzebbre lökted magadtól a megvalósulás lehetőségét. Azonban, ha erre gondolva, képes vagy elmosolyodni, és beleélni magad a valóra válás pillanatának a csodájába, akkor elkezdted magadhoz vonzani a szerelmedet.

Amikor ugyanis olyasvalamire gondolsz, amire már régóta vársz – és észreveszed, hogy még mindig nem történt meg -, erős negatív érzelem jelenik meg benned, amivel hátráltatod a vágyott változást. Ám, ha olyasvalamire gondolsz, amire már régóta vársz – és közben elképzeled, amint megtörténik -, akkor az örömteli és izgatott várakozás érzése tölt el, amivel megemelkedik a rezgésszinted, és elősegíted a vágyott változást. Tehát az érzéseid megfigyelésével meg tudod állapítani, hogy éppen ebben a pillanatban beengeded az életedbe vágyad megvalósulását, vagy ellenállsz neki.

Egyszerű, nem? Vagy inkább bonyolultnak látod? Vagy túl ködösnek? Meggyőződésed, hogy a gondolatokat és az érzéseket nem lehet irányítani? Pedig egyre többen vagyunk azok, akik a saját bőrünkön megtapasztaltuk, hogy

  • a saját gondolataink és érzéseink teremtik a valóságunkat; és
  • mi magunk választjuk meg a gondolatainkat és az érzéseinket.

Ez az oka annak, hogy amikor a társadat keresed, akkor nem elegendő (sőt, megkockáztatom: egyenesen szükségtelen) a társkereső oldalakat bújnod, rendezvényekre, és bulikra járnod, hanem a saját belső teredet kell megtisztítanod ahhoz, hogy megszülethessen benned, és veled maradjon a szerelem. Amikor ez megtörténik, akkor ideális társad egyszerűen besétál az életedbe, anélkül, hogy különösebben keresned kellett volna.

Egyik kedvenc íróm – Marianne Williamson – így ír erről A csodák kora című könyvében:

„A legalattomosabb, önmagunk ellen irányuló kérdés a következő: Miért nem találkozom végre a megfelelő férfival (vagy nővel)? Mintha lenne valaki ott kint – talán Mongóliában vagy máshol -, akinek holléte, ha kiderülne, nem lenne más dolgod, mint jegyet váltani az első repülőjáratra.

Mivel azonban metafizikai szempontból semmi sincs rajtunk kívül – minden annak a visszatükröződése, ami a fejünkben zajlik –, semmi értelme Mongóliába repülni mindaddig, amíg nem illünk tökéletesen ideális partnerünkhöz. Viszont mihelyt készen állunk, már nem kell sehová mennünk, mivel ő egyszerűen fel fog bukkanni az életünkben.

Addig pedig jó, hogy egyedül vagyunk! Ezt az időt arra használhatjuk, hogy felkészítsük magunkat. Ez idő alatt el lehet végezni mind a külső, mind a belső munkát, amely által azzá válunk, akik valójában vagyunk – nem pedig sérült érzelmek, beteges neurózis, és összetört álmok gyűjteménye egy megbocsátatlan múltból.

A szerelem ahhoz vonzódik, aki mestere a szerelemnek. Nem kérdezi meg: Hány éves vagy? Sem azt, hogy: Mennyi ideig tartott mindezt megtanulnod? Csak arra kíváncsi, hogy készen állsz-e. És amikor igen, megérkezik.

Sok évbe telhet, amíg a szerelem ajtajához kevés csomaggal, vagy csomagok nélkül érkezel. Talán meg kell küzdened azért, hogy mindent átalakíts;

  • a rászorultságot önbizalommá,
  • az irányítást odaadássá,
  • az aggódást gondtalansággá,
  • a követelőzést hálateltséggé,
  • a túlreagálást nem-reagálássá,
  • a kritizálást támogatássá,
  • a hibáztatást megbocsátássá … sőt, ki ne hagyjuk:
  • a flanelt csipkévé.

De, ha egyszer megérkezel, akkor tényleg megérkezel.

Ha voltál szerelmes, jó eséllyel a kapcsolódó démonokkal is találkoztál már: valakinek a félelmeivel, hazugságaival, hűtlenségével. Ám e találkozás után mindig két választásod van. Bátortalanul és félelemmel telve lépsz tovább, olyan energiát hordozva, mely ezt üzeni: Félek a démonoktól. Sok csomagot cipelek. Vagy tovább indulhatsz annak a csodálatos energiának az ölelésében is, mely kizárólag a szerelem és összes viszontagságának megtapasztalásából fakad, és így mesél: Láttam a démonokat, és puszta tekintetemmel a földre küldtem őket!

Bármilyen programon is veszel részt nálam, mindegyiken éppen ezt tesszük: megünnepeljük a szerelmet és önmagunkat, valamint felkészítjük magunkat a szerelem betoppanására. Mindezt azért, hogy továbblépjünk az úton, amin járva a szerelem mestereivé válunk.

Talán most felmerül benned a kérdés, hogy vajon miért van erre szükség? Miért kell az önismeret, és miért elengedhetetlen a belső munka? Miért nem lehet mindent úgy csinálni, ahogy eddig?

Azért, mert ha sikertelenül keresed a társad, és nincs jelen a boldogság az életedben, akkor észre kell venned, hogy megváltozott a világ, és megváltoztunk mi magunk is: nem lehet az új helyzetben a régi módon működni. Új módon kell viszonyulnunk önmagunkhoz, a szerelemhez, a társunkhoz, a többi emberhez, a világhoz.

A programjaim arra kínálnak lehetőséget neked, hogy megismerd és elsajátítsd ezt az új módot, és olyan új szokásokat alakíts ki, amelyek lehetővé teszik, hogy megérkezzen az életedbe, és veled maradjon a szerelem. A boldog párkapcsolat kialakítására és fenntartására többé nincs általános recept: nektek kell kialakítani azt a formát, amelyben ti ketten a lehető legboldogabbak lehettek. De ezt nem lehet az elvárásokra és félelmekre épülő régi minták szerint megtenni, csak úgy, ha újakat alakítunk ki. 

Most pedig írd meg a hozzászólások között: Te miből veszed észre, hogy változik a világ, és vele a kapcsolataink is? Hogyan sikerült együtt áramolnod ezekkel a változásokkal? Vagy nem sikerült, hanem éppen sok nehézséget hozott eléd mindez? Szerinted mit kell tennünk annak érdekében, hogy képesek legyünk elfogadással és szeretettel fordulni egymás felé?

Átadom a szót neked …

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

 

♦ Párkapcsolati alapozó - AJÁNDÉK! ♦

► Egy hasznos és szórakoztató könyv,

► négy inspiráló hanganyag, valamint

► egy hatrészes online kurzus

lesz a segítségedre abban, hogy a párkapcsolati boldogságot minél hamarabb megtapasztalhasd.

Ha szívesen veszed ezt az ajándékot tőlem, akkor a Párkapcsolati alapozót

(a könyvet, az online kurzust és a hanganyagokat)

ide kattintva töltheted le:

Kérem a Párkapcsolati alapozót! >>>

 

Kategóriák: Egyedül


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Zsuzsy’11 márc 28 - 20:20

Kedves Kriszta!
Igen!!!!!!!!!! Azért kedves írásaid mindig megszólítanak, töltődöm általuk, ilyenkor még közelebb érzem magam az eljövendőhöz .Pár év eltelt mire ideértem . A világ bármiféle kapcsolatok terén úgy látom, nyitottabbá válik. Vagy én válok ilyenné és ezért van rálátásom?, ez is egy kérdés. Az biztos hogy nyitottabbnak érzem magam most, mint 20 évvel ezelőtt.,(lehet, ehhez az is kellett, hogy az a világom darabokra hulljon). Igen, most várom és örömmel tölt el ahogy elképzelem!!!
Örömteli szép estét.
Zsuzsy

Sarkadi Kriszta’11 márc 28 - 21:02

Kedves Zsuzsy!

Nagyon köszönöm, hogy ezt megírtad, mivel minden úgy van, ahogy mondod: ahogy mi magunk nyitottabbá válunk, úgy vesszük észre a világ - a többi ember - nyitottságát is. És saját merevségünk sajnos néha arra kényszerít, hogy darabokra törjük a világot, amiben addig éltünk - azért, hogy újra megnyílhasson a szívünk a szeretetnek.

További örömteli képeket és érzéseket kívánok neked, hogy mihamarabb magadhoz vonzd a szerelmet és a társadat!

Szeretettel,

Kriszta

Keves Kriszta!’11 márc 29 - 00:59

A sorokat olvasva nagyon kellemes érzés fogott el, az írásból sugárzik valami megfoghatatlan pozitív energia. Annyi keserűség után, mosolyogva olvastam soraidat. A mai világból nagyon hiányzik a szeretet, pedig az csodákra képes. Remélem egyszer én is megismerem az "igazi" szerelmet.

Lora’11 márc 29 - 01:13

Én megismertem a szerelmet 20 év házasság után és akkor jött amikor a legkevésbé vártam, azt hiszem nem voltam felkészülve az érkezésére és megijedtem, talán ezért szaladt el...?

Era’11 ápr 01 - 17:05

Sajnos én mindhiába várom az igazit,mert csak olyan férfiak jönnek az életemben akik nem szeretnek csak megaláznak becsapnak.Sőt még nem elég ennyi szerencsétlenség emellett pénztelenség csőd és munkanélküliség fenyeget.Ha nem lennének gyerekeim már rég feladtam volna mindent.Hiába a pozitív gondolkodás az ima.Csak a pofonokat kapok az élettől.Sajnos mindenre nincs megoldás.
Ez van,a remény hal meg utoljára.

Era

Sarkadi Kriszta’11 ápr 10 - 17:27

Kedves Lora!

Igen, amikor nem állunk készen, akkor előfordulhat, hogy nem tudunk együtt áramlani a megérkező lehetőséggel, így a hullám nélkülünk halad tovább. Ám azt is fontos tudnod, hogy egy kapcsolatot mindig ketten alakítanak, így az is valószínű, hogy ő sem állt még készen, ezért alakult úgy a helyzet, ahogy leírtad.

Mindenesetre most nincs más dolgod, mint felkészíteni magad a szerelem megérkezésére, és az be fog toppanni: vagy ugyanaz a partner tér vissza, vagy valaki más.

Szeretettel,

Kriszta

Sarkadi Kriszta’11 ápr 10 - 17:31

Kedves Era!

Ha mindig olyan férfiakat vonzol, akik megaláznak és becsapnak, akkor valószínűleg működik benned egy tudattalan minta, amely azt sugallja neked, hogy valami miatt büntetned kell magad, és nem érdemled meg, hogy méltó társra találj. Ezt érdemes lenne felderítened és elengedned. Ebben segítségedre lehet a Megbocsátás meditációs cd (Vásárlás menüpont), valamint a Szeretem magam meditációs est is (Programok menüpont).

Szeretettel,

Kriszta

Kis Katalin’11 ápr 14 - 23:06

Lassan már két éve, hogy találkoztam ezzel az új úttal, ami vonz, ahol jól érzem magam. Tudom, és hiszem minden megváltozik, és én részese szeretnék lenni.

Katalin

Kati’15 jan 11 - 21:17

Úgy érzem az élet csak próbák elé állít. Kezdek megkedvelni valakit akinek kapcsolata van. Szégyellem magam, de első pillanattól kezdve, hogy megszólított, éreztem a szikrát. Nagyon rosszul érzem magam emiatt. Ha össze is jönne a bűntudat kínozna, ha meg nem akkor a szokásos szenvedés sorozatomat folytattam.

Kati

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim