Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Neheztelés - pénteki szerelmes útravaló

’16márc25
hozzászólok
Neheztelés - pénteki szerelmes útravaló

Hibáztatás és neheztelés. Talán ez a két minőség az, amely a leginkább meg tudja mérgezni a kapcsolatodat. Ha boldog párkapcsolatban akarsz élni, akkor muszáj lesz fokozatosan leszoknod róluk.

Miért a fokozatosság? Miért nem lehet egyik napról a másikra elengedni azokat a dolgokat, amiket nemkívánatosnak tartunk az életünkben? Azért nem, mert az rendkívül ijesztő. Egy éjszaka leforgása alatt másik emberré válni azt jelenti, hogy minden, amit ismertél, átalakul, és ott találod magad egy teljesen új világban. Valójában lehetséges lenne, de az ismeretlentől való félelem megakadályoz benne. A fokozatosság viszont lehetővé teszi, hogy apránként megszokd az új helyzeteket, és így haladj mindig tovább.

Hibáztatnod és neheztelned pedig azért nem érdemes, mert bármilyen problémát tapasztalsz is, annak csak látszólag oka a párkapcsolatod vagy a partnered. A valódi ok az, ahogyan önmagadhoz és a másikhoz viszonyulsz. Ha a párod bármi megbocsáthatatlant tett, vagy bármi olyat, amivel árt neked, akkor mindig választhatod azt, hogy változtatsz a viszonyulásodon: otthagyod őt, és vissza sem nézel. Ha nem ezt választod, hanem azt, hogy maradsz, akkor tudd, ez azért van így, mert így döntöttél. Valami miatt mindaz, amit a kapcsolatban átélsz, fontos neked, ezért nem hagyod magad mögött.

A szokásos érv a maradás mellett a közös gyerekek léte. Igen, a gyerekeknek az a legjobb, ha harmonikus családi környezetben nőnek fel. De ha a családban a harmóniának nyoma sincs, akkor az a második legjobb, ha egy olyan szülővel nőnek fel, aki szereti magát annyira, hogy kilépjen egy számára bántó vagy ártalmas helyzetből.

Ezért hát ne hibáztass senkit: se a partneredet, se magadat. Gondold végig, hogyan akarsz élni, és végezd el azt a belső munkát, amely ahhoz szükséges, hogy ez megvalósulhasson.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az, a környezetemben, akire még mindig neheztelek?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szeretem magam, ezért megengedem, hogy a boldogság áthassa az életemet.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd tudni, mi a teendőd annak érdekében, hogy a szerelmet és a párkapcsolati boldogságot megtapasztald, akkor gyere el április 6-án Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim