Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ismerős - csütörtöki szerelmes útravaló

’16márc24
hozzászólok
Ismerős - csütörtöki szerelmes útravaló

Sokáig én is azt gondoltam, hogy a boldog párkapcsolatok képlete egyszerű: megtalálom a tökéletes partnert, és aztán boldogan élünk, amíg meg nem halunk. Fokozatosan jöttem csak rá, hogy ez nem így van. A saját tapasztalataim először arra késztettek, hogy választ keressek a kérdéseimre, aztán pedig intenzív önismereti munkába és új készségek elsajátításába fogtam.

Most azt gondolom, minden párkapcsolat arra ösztönöz, hogy a lehető legjobb emberré váljak általa. Valójában nem csak a párkapcsolatokkal van így, hanem minden számunkra fontos kapcsolattal: a családunk tagjaival, a barátainkkal, a munkatársainkkal. Mindenki, akivel gyakran találkozol, és aki érzelmeket vált ki belőled, azért van ott, hogy legjobb önmagaddá válásodban segítsen.

Így aztán egy kapcsolat sikere egyáltalán nem azon múlik, vajon megtalálod-e a tökéletes partnert, hanem azon, hogyan viszonyulsz önmagadhoz és a másikhoz.

Ahhoz azonban, hogy ez megtörténhessen, tudatosságra van szükség. Hiszen mindenki a saját csomagjait cipeli, és ezekkel rakja tele a kapcsolat frissen vízre tett hajóját. Ha nem vagy tudatos, akkor csak azt veszed észre, hogy minden kapcsolatodban - előbb vagy utóbb - ugyanazok a problémák kerülnek elő, és vezetnek először konfliktusokhoz, aztán pedig szakításhoz.

Ennek oka az, hogy a partnereink kiválasztására óriási hatást gyakorolnak a tudatalattinkban tárolt emlékek arról, életünk kezdeti szakaszában milyen tapasztalatokat szereztünk a szeretetről - vagy épp annak hiányáról. Furcsa, de így van: olyan partnert választunk, aki úgy bánik velünk, ahogy a szüleink bántak velünk (vagy mások, akik rólunk gondoskodtak) egészen kicsi korunkban. Mintha arra kérnénk fel a kedvesünket, hogy ismételje meg; erősítse fel a gyerekkorunkban szerzett sebzettségeinket. És mi majd ezért szeretni fogjuk őt, hiszen mindaz, ami történik, olyan ismerős és megszokott. Józan ésszel nem hoznánk ilyen döntést. De így teszünk, mivel azt keressük, ami ismerős, még akkor is, ha az újra és újra megsebez minket.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, ami ismerős és megszokott az életemben, de csak bántom vele magam?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Méltó vagyok rá, hogy szeretetben és örömben éljek.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd tudni, mi a teendőd annak érdekében, hogy a szerelmet és a párkapcsolati boldogságot megtapasztald, akkor gyere el április 6-án Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim