Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Természetes - vasárnapi szerelmes útravaló

’16márc27
hozzászólok
Természetes - vasárnapi szerelmes útravaló

Ha bárkit megkérsz arra, hogy sorolja fel a számára ideális párkapcsolatban megjelenő minőségeket, akkor a szeretetet szinte biztosan megemlíti. Ha nem teszi, annak az az oka, hogy alapvetőnek tartja, ezért úgy véli, nem szükséges külön kiemelnie.

Nekem beletelt egy kis időbe, amíg rájöttem, mennyire fontos tisztáznom magamban, hogy mit is jelent ez. Egyrészt arra vágyom, hogy szeressenek. De talán még jobban vágyom arra, hogy én szerethessek. És az is nagyon fontos, hogy a szeretet kölcsönös legyen. Hiszen ha csak ő szeret engem, én meg őt nem, vagy fordítva, az bizony okozhat fájdalmat.

Azt is felismertem, hogy a szeretet valójában teljes elfogadást jelent: megmutatjuk magunkat egymásnak mindennel együtt, és feltétel nélküli elfogadásra lelünk. Ez a folyamat pedig belőlem indul. Minél inkább elfogadom és szeretem magam, annál inkább képes vagyok mások felé is elfogadással és szeretettel fordulni.

Amikor ugyanis teljes mértékben szereted magad, többé nem foglalkoztat az a kérdés, hogy fogsz-e tetszeni annak, aki neked tetszik; vagy az, hogy alkalmas vagy-e egy boldog, harmonikus párkapcsolatra. Természetes vagy, és vonzó, azért mert bátran, és jókedvűen önmagadat adod. Már nem tartod fontosnak, hogy összehasonlítsd magad másokkal, ezért sohasem kell felsőbbrendűnek vagy alacsonyabb rendűnek érezned magad. Ez vezet el ahhoz a pillanathoz, hogy fokozatosan lecsatolod magadról páncélzatod minden rétegét, így létrejöhet a meghitt közelség; a valódi intimitás. Ilyenkor nem csak a tested áll pőrén a másik előtt, hanem a lelked is. Mindent odaadsz; mindent megmutatsz. Nem azért, mert így "helyes", hanem azért, mert ezt akarod; mert tudod, hogy nincs mitől félni; mert tudod, hogy önmagad feltétlen szeretete miatt teljes biztonságban vagy. Amit magadnak adsz, azt fogja rád visszatükrözni a kedvesed.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Kivel tapasztaltam már meg a feltétel nélküli elfogadást és szeretetet?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Bárhol vagyok, mindenütt szeretettel fogadnak.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd tudni, mi a teendőd annak érdekében, hogy a szerelmet és a párkapcsolati boldogságot megtapasztald, akkor gyere el április 6-án Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim