Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ellentmondás - hétfői szerelmes útravaló

’16márc28
hozzászólok
Ellentmondás - hétfői szerelmes útravaló

Minden pillanat, amit azzal töltesz, hogy zaklatott, kétségbeesett, dühös, vagy megbántott vagy valaki más viselkedése miatt, az egy olyan pillanat, amelyben kiengedted a kezedből életed irányítását.

Ezt a Louise Hay idézetet egy olvasóm küldte át nekem, és ezt kérdezte mellé:
- Kriszta, értem ennek a mondatnak az igazságát. Más tanítók viszont azt mondják, hogy ne ragaszkodjak annyira az életem irányításához. Nekem ez ellentmondás. Neked nem?
Ha csak a szavakat nézzük, akkor valóban tűnhet ellentmondásosnak a két gondolat, ám szerencsére ez csak a látszat. Nincs ellentmondás, mert két külön dologról van szó.

Természetes, hogy a körülöttünk lévők viselkedése hatással van ránk. Ám minden ilyen esetben lehetőségünk van arra, hogy megválasszuk, hogyan reagálunk. Ha hosszasan őrizgetek magamban egy sérelmet, és időről időre fel is hánytorgatom, remélve, hogy a másik ettől majd megváltozik, akkor átadtam neki az irányítást. Az én érzelmi jóllétem így az ő viselkedésétől függ. Furcsának hangzik, hogy az érzelmekkel kapcsolatban írom ezt, mégis így van: minden ilyen helyzetben választhatom azt, hogy megőrzöm a nyugalmamat, a jókedvemet, a lelki egyensúlyomat. Talán nem mindig sikerül azonnal, de a lehetőség mindig adott.

Amikor pedig arról beszélünk, hogy engedjük el irányítási vágyunkat, akkor az nem azt jelenti, hogy az életünk feletti irányítást egy másik embernek adjuk át. Azt jelenti, hogy adjunk egyre nagyobb teret az intuíciónknak, a belső bölcsességünknek, az isteni gondviselésnek. Kapcsolódjunk össze mindent tudó, a dolgokat sokkal jobban látó szellemi lényünkkel, és engedjük meg, hogy ő irányítsa a lépteinket. Épp ez fog elvezetni oda, hogy egyre több és hosszabb lesz életünkben az örömteli, jókedvű, kiegyensúlyozott, boldog időszak.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az az életemben, akinek még mindig rendszeresen átadom az irányítást?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Minden döntésemet belső bölcsességemmel együttműködve hozom meg.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd tudni, mi a teendőd annak érdekében, hogy a szerelmet és a párkapcsolati boldogságot megtapasztald, akkor gyere el április 6-án Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim