Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Bőség - hétfői szerelmes útravaló

’16márc21
hozzászólok
Bőség - hétfői szerelmes útravaló

Biztosíthatlak, hogy eljön az idő, amikor te is felteszed majd a kérdést: Vajon mikor, és milyen magokat vetettem el, hogy ilyen csodálatosan bőséges aratás jut osztályrészemül? Ekkor emlékeztetni foglak, hogy az egész vetés-aratás-ok-és-okozat koncepció csak egy mítosz, mivel születésedtől fogva megérdemled, hogy folyamatos és bőséges áldásban részesülj.

Ez az üzenet Mike Dooley-tól érkezett hozzám, aki így írja alá őket: Az Univerzum. Mindig jókedvű, sokszor mulatságos a megfogalmazás, és arra emlékeztet, ne vegyem magam annyira komolyan, és az életet tekintsem inkább játéknak, mintsem megoldandó feladatnak.

Most az is eszembe jutott róla, amikor valaki, aki régóta egyedül volt már, ezt kérdezte tőlem:
- Kriszta, mivel érdemeltem ki ezt a sok szörnyűséget? Miért bánik így velem az élet? Biztosan rosszul csináltam valamit egy előző életemben, és most ez a büntetés.

Ilyenkor azt igyekszem elmagyarázni, hogy valójában nincs büntetés. Nincs olyan, hogy előző életünkben, vagy a mostaniban elkövettünk valamit, és az felkerült valami listára, most pedig valaki elővette azt a listát, és úgy döntött, megbüntet azért, amit tettünk. Mi magunk vagyunk azok, akik korlátozó hiedelmeinken keresztül magunkra rójuk mindazt, ami történik velünk. Ha egyedül vagy, az azt jelenti, az egyedüllét valami miatt fontosabb neked mint az, hogy párkapcsolatban élj. Ha boldogtalan kapcsolatban vagy, az azt jelenti, valami miatt úgy véled, ennél nem érdemelsz többet.

A valóság azonban az, amit a fenti idézetben is leírtam: pusztán a létezésed okán jár neked minden, ami iránti vágy a szívedben megszületik. És ehhez semmit nem kell elvenned senkitől, mert mindenből van bőven. Szerelemből, férfiakból, nőkből, egészségből, bőségből, sikerből, boldogságból ... csak engedd meg magadnak, hogy átvehesd.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ha a mai gondolataim teremtik meg a holnapomat, akkor mire számíthatok?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Örömmel elfogadom az élet nyújtotta ajándékokat.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél négy nap alatt teljesen feltöltődni, és közben jó társaságban, könnyedén a szerelemről és a párkapcsolati boldogságról tanulni, akkor gyere el május 19-22 között a Szerelmes Zarándoklatra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim