Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Család - pénteki szerelmes útravaló

’16márc18
hozzászólok
Család - pénteki szerelmes útravaló

A legtöbben azt bánják életük végeztével, amit sohasem tettek meg.

Nem tudom, honnan származik ez az állítás, de biztosan te is hallottad már. Amikor először elgondolkodtam rajta, konkrét tevékenységek jutottak eszembe: olyasmik, amiket jó lenne legalább egyszer megtapasztalni, amíg még testben, a földön élek. Aztán rájöttem - és ez talán túl romantikusnak tűnik majd -, hogy valójában nem is ezek elmaradtát bánnám a legjobban, hanem azt, ha sohasem lett volna lehetőségem szeretni. Vagy azt, ha úgy érezném, nem mutattam ki a szeretetemet eléggé. Itt pedig már egy konkrét idézet jutott az eszembe olyasvalakitől, akitől sok mindent olvastam már, így hangzik:

A kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal és a munkatársainkkal fenntartott legfontosabb kapcsolatainknak gyakran muszáj versenyre kelniük elfoglaltságaink tömkelegével. Legtöbbször az elfoglaltságok nyernek. (dr Robert Holden, brit boldogságkutató, író)

Mivel mindig olyasmit tekintettem a munkámnak, ami egyben a hivatásom is, és amivel való foglalatosság óriási örömöt is okoz, úgy érzem, rám ez fokozottan érvényes. Én is hajlamos vagyok arra, hogy időnként úgy érezzem, elborítanak a teendők, és ha nem vagyok elég éber, észre sem veszem, hogyan csökkentem le a szeretteimmel töltött időt.

Az egyik legnagyobb segítségem ebben az volt, amikor elolvastam Virginia Satir: A család együttélésének művészete című könyvét. Az egyik konkrét javaslatot azonnal be is vezettük. Ez pedig az volt, hogy a kettesben töltött időre akkor is szüksége van mindenkinek, amikor bővül a család. Így elkezdtünk tudatosan időt szánni arra, hogy mindenki legyen kettesben mindenkivel: a párom és én; a fiunk és én; a párom és a lányunk; a lányunk és én; a párom és a fiunk.

Tevékeny életünk közepette pedig az segített ebben, hogy ezeket ugyanúgy beírtuk a naptárunkba, mint más, előre tervezett találkozókat. És onnantól kezdve az erre szánt idő szent és sérthetetlen volt.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Kivel szeretnék mostantól több minőségi időt tölteni?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Bőven van időm mindenre, és mindenkire.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd a félelem elengedésével visszaállítani a szerelem és a szeretet áramlását az életedben, akkor gyere el március 24-én a Félelmeket elengedő szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim