Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Mese - keddi szerelmes útravaló

’16márc15
hozzászólok
Mese - keddi szerelmes útravaló

Idővel rá kellett döbbennem, hogy bizony, felnőtt nő létemre, én is tudok úgy viselkedni, mint egy naiv kislány, akinek mindent be lehet mesélni, mert csak azt látja és hallja, amit látni és hallani akar.

- A tények beszélnek! - ez volt apám gyakran használt mondása egy-egy vitás helyzetben. Ami azt jelentette, hogy egyáltalán nem érdekelte az, amit a szavaimmal ilyenre vagy olyanra kívántam színezni. Csak az érdekelte, hogy mi az, amit valóban meg is tettem, vagy épp ellenkezőleg: nem tettem meg. (Sokszor persze az érzelmek elutasítása is rejlett emögött, de ez egy másik történet.)

Felnőttként aztán a szerelem hevében mindezekről teljesen elfeledkeztem, és meg sem próbáltam összevetni azt, amit a kedvesem mond, azzal, amit ténylegesen meg is tesz. Olyan volt, mintha szándékosan becsuktam volna a szemem, hogy ne kelljen észrevennem, ami valójában zajlik. Amint eldöntöttem, hogy változtatni akarok ezen, egyre több lehetőségem volt ránézni arra,

  • engedem-e, hogy mások hazudjanak nekem, és ezzel méltatlanul bánjanak velem;
  • a színes, szélesvásznú - többnyire a múltról vagy a jövőről szóló - szemkápráztató mesékre figyelek-e, vagy arra, ami a kapcsolatunkban valóban meg is történik;
  • hajlamos vagyok-e arra, hogy azt hazudjam önmagamnak, tulajdonképpen minden rendben van, és nekem ez így jó.

Rájöttem, olyankor viselkedtem így, amikor nem akartam felvállalni a felelősséget mindazért, ami velem történik, ezért inkább oda sem néztem. Bepakoltam a szekrénybe, és rácsuktam az ajtót; vagy besöpörtem a szőnyeg alá, hogy ne legyen szem előtt. Ilyenkor féltem megtenni a következő lépést, hiszen - tudtam jól - az változást hozna. Ezért inkább úgy tettem, mintha boldog lennék így is.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amit mostanában rejtegetek magam elől?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Vállalom a felelősséget az életemért. Miközben nem hibáztatom sem magamat, sem mást, megtanulom a leckét, és átalakítom, amit szükséges.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd a félelem elengedésével visszaállítani a szerelem és a szeretet áramlását az életedben, akkor gyere el március 24-én a Félelmeket elengedő szertartásra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim