Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tapasztalás - pénteki szerelmes útravaló

’16márc11
hozzászólok
Tapasztalás - pénteki szerelmes útravaló

- Megmagyarázni mindent lehet! - ez volt apám válasza kamasz koromban minden olyan helyzetre, amikor valamely megállapodásunkat nem tartottam be, és igyekeztem a létező legtöbb érvet felsorakoztatni amellett, hogy miért állt jogomban így tenni. Mint oly sok más, ez is meghatározó mintává nőtte ki magát az életemben, és én az azonosulást választottam. Így olyan emberré váltam, aki csak azt ígéri meg, amit be is tud tartani, és másoktól is ezt a hozzáállást vártam el. Ezért sokáig nem értettem azokat, akik olyan kapcsolatokban éltek, ahol hazudtak nekik, kihasználták őket, áldozatszerepbe kényszerültek, és emiatt sokat szenvedtek.

Ám amikor az önismeret és a spiritualitás mindent felerősítő és tisztán megmutató útjára léptem, elkezdtem olyan helyzetekbe kerülni, ahol megtapasztalhattam, hogy ezek a minőségek bennem is ott vannak. Én is magamra tudom húzni az áldozat szerepét, nekem is lehet hazudni, engem is ki lehet használni, és én is képes vagyok sok fájdalmat átélni emiatt. Ám ami a legjobban meglepett az az volt, hogy milyen sokáig benne maradtam egy-egy ilyen helyzetben, mert úgy éreztem, képtelen vagyok változtatni rajta! Egyáltalán nem ilyennek ismertem magam. Úgy tudtam, eléggé tudatos vagyok ahhoz, hogy ne engedjem meg az ilyesmi megtörténtét.

Idővel ráébredtem, hogy a tudatosság és a megtapasztalások másképp függnek össze. Épp azért fontos, hogy mindezeket átéljem, mert így tudok rájuk nézni, és meggyógyítani őket. Ha nem leszek szerelmes egy olyan férfiba, aki hazudik nekem, kihasznál, és áldozatnak érzem magam mellette, akkor sohasem jövök rá, hogy ezek a minőségek bennem is ott élnek elrejtve, és most az a dolgom, hogy szeretettel rájuk pillantsak, a hozzájuk kapcsolódó sebzettséget meggyógyítsam, és békében elengedjem őket.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ha körülnézek az életemben, mi az, ami már régóta gyógyító figyelmemre vár?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A gondolkodásom átalakításával bármilyen helyzetet meg tudok változtatni.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megteremteni új önmagad, és új életed látomását, akkor gyere el március 17-én az Új kezdet meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim