Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Felemelkedés - csütörtöki szerelmes útravaló

’16márc10
hozzászólok
Felemelkedés - csütörtöki szerelmes útravaló

A szerelemnek és a párkapcsolati boldogságnak akkor nyitod meg magad igazán, amikor ránézel a félelmeidre, elengeded őket, és felszabadultan, fellélegezve fordulsz önmagad, a többi ember és a világ felé. Arra figyelj csak, hogy amikor az egyre sokasodó boldog pillanatok megérkeznek, fogadd el őket! Ne félj attól, hogy ha te boldog vagy, az önzőséget jelent! Idézz fel valakit a környezetedben, aki valóban boldog, és vedd észre, mennyire felemelő és energizáló érzés a közelében lenni! A saját boldogságod a legnagyobb ajándék, amit a szeretteidnek, és a világnak adhatsz.

Egyszer azt olvastam valahol, hogy saját elszegényedéseddel nem segítesz a szegénységben élőkön. Ugyanez igaz a boldogságra is. Az, hogy keseregsz, bírálsz, és panaszkodsz, semmivel sem járul hozzá ahhoz, hogy a világ egyre jobb hellyé váljon. Viszont, ha képes vagy arra, hogy egyre nagyobb boldogságot élj át, egyre hosszabb ideig, azzal mindenkit felemelsz magad körül.

A boldogság az a felfokozott öröm, ami a szeretet és a teremtőerő áramlásából fakad. Boldoggá tesz az is, amikor adhatsz, és az is, amikor befogadhatsz. Valahányszor teljesen átadod magad valaminek, vagy valakinek, boldogságot érzel.

A boldogság az, ami születésünktől fogva mindannyiunkat megillet, és amelynek megtapasztalása része mindannyiunk életfeladatának. Van, amikor valami külső dolog tesz boldoggá, és van, amikor egyszerűen csak boldogok vagyunk, teljesen függetlenül attól, ami körülöttünk történik. Amikor egyre sokasodnak az olyan időszakok, amelyben ezt az utóbbit tapasztalod, akkor tudd: jó úton jársz. Ez teszi ugyanis lehetővé, hogy a boldogságodban ne tudjon megingatni semmilyen változás, amely kívül történik. Ha belülről vagy boldog, akkor mindegy, ki mit tesz, vagy mond, vagy nem tesz, vagy nem mond: te, köszönöd szépen, remekül érzed magad a bőrödben.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ha számokban akarnám kifejezni, hol tartok most? A nap ébren töltött, kb. 16 órájából mennyi az, amelyben boldog vagyok? Hol szeretnék tartani mondjuk 3 hónap múlva?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Érzem, amint fokról, fokra, egyre több boldogsággal töltődöm fel.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megteremteni új önmagad, és új életed látomását, akkor gyere el március 17-én az Új kezdet meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim