Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Háromféle - hétfői szerelmes útravaló

’16márc14
hozzászólok
Háromféle - hétfői szerelmes útravaló

Amikor a kommunikáció szóba kerül, szinte mindenki egyetlen dologra gondol: arra, amikor egy másik emberrel kezdünk el beszélgetni. És valóban: a sikeres kapcsolatok egyik létfontosságú eleme a nyílt kommunikáció. Nem csak azért, mert ez az egyedüli módja annak, hogy különbözőségünk közé hidat építsünk, hanem azért is, mert egy kapcsolat akkor marad izgalmas hosszú éveken át is, ha mindig van bátorságunk az érzéseinkről beszélni.

Ám a kommunikációnak ezen az egyen kívül van még két másik iránya is. Az egyik az önmagaddal való kommunikáció. Itt rendkívül fontos, hogy szeretetteljes, értő és együtt érző figyelemmel fordulj önmagad felé. Ha más nem is, a tested mindig jelez. Elkezdheted megfigyelni, hogy mikor, milyen érzés jelenik meg a testedben, és az milyen érzelemhez köthető. Majd pedig szeresd magad ezzel együtt. Teljesen rendjén lévő, hogy az érzelmek széles skáláját éled át, ne bántsd magad emiatt.

A másik irány pedig a nem látható világgal (Istennel, az angyalokkal, az univerzummal, a Szentlélekkel, a felemelkedett mesterekkel, stb.) való kommunikáció. Sokáig úgy képzeltem, hogy ez a kommunikáció azt jelenti, valahová "kifelé" kell ilyenkor beszélnem, mert ezek az erők rajtam kívül vannak. Ma már tudom, hogy nem így van: amikor a fizikai szemmel nem látható világhoz fordulok, saját szellemi lényemmel veszem fel a kapcsolatot. Ha te is képes vagy átadni az irányítást, és segítséget kérni olyankor, amikor eltölt a félelem, megtapasztalhatod a csodás átváltozást: anélkül, hogy a külső körülményekben bármi megváltozott volna, téged egyszer csak újra eltölt a béke, sőt az öröm érzése.

Ezért aztán arra inspirállak, hogy használd rendszeresen a kommunikáció mindhárom módját, és próbáld ki: hogyan hozza létre a meghitt közelséget az, ha mélyen összekapcsolódsz önmagaddal; bátran beszélsz az érzéseidről másoknak; a félelmeidet pedig átadod a nálad hatalmasabb erőknek.

Gyógyító kérdésed mára:

  • A háromféle kommunikáció közül melyikre szeretnék nagyobb hangsúly fektetni?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A nyílt, őszinte kommunikáció életem természetes része.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd a félelem elengedésével visszaállítani a szerelem és a szeretet áramlását az életedben, akkor gyere el március 24-én a Félelmeket elengedő szertartásra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim