Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Kiteljesedés - keddi szerelmes útravaló

’16márc08
hozzászólok
Kiteljesedés - keddi szerelmes útravaló

Úgy érzem, az igazi szerelemre való képességem fokozatosan teljesedett ki. Ahogy mindenki más, gyerekkoromban én is megfigyeltem a szüleim kapcsolatát, és kialakítottam magamban néhány mintát, amit aztán követtem is. Ami tetszett, azt megtartottam, ami nem tetszett, azt kidobtam. Sokkal később jöttem csak rá: az is a megismert minta követése, amikor valamit szándékosan épp ellenkezőleg csinálok, mint a szüleim. A saját utamat akkor kezdem el járni, amikor nem akarok már sem pont úgy élni, mint ők, sem pedig az általuk követett elgondolások ellenkezőjét megtapasztani.

Aztán néhány erőteljes csalódás hatására átmenetileg úgy éreztem: többé nem hiszek a szerelemben. Úgy véltem, ez csak egy illúzió, ami rövid ideig tart, aztán elillan, anélkül, hogy bármiféle hatással lehetnék rá.

A hitem idővel visszatért, de még tele voltam kétségekkel. Hittem is, meg nem is, hogy létezik olyan kapcsolat, amiben igazán jól érezhetem magam, és önmagamat adhatom anélkül, hogy ezzel magamnak vagy másoknak ártanék.

Aztán felfedeztem, hogy a vágy és a félelem egyszerre van jelen bennem. Hol az egyik volt tudatos, hol a másik. Bizonyos időszakokban annyira féltem a szerelemtől, hogy messzire elkerültem minden olyan lehetőséget, ahol rám találhatott volna. Titokban, a szívem legmélyén azonban abban reménykedtem, hogy mindezen elkerülő hadműveletek ellenére mégiscsak beköszönt egyszer. Máskor pedig úgy éreztem, a szívem nyitva, remekül érzem magam a bőrömben, készen állok. A szerelem bármikor betoppanhat, ölelő karokkal várom. Amikor ez mégsem történt meg, akkor ébredtem rá, hogy mélyen eltemetve még mindig vannak bennem olyan félelmek, amelyek megakadályoznak a szerelem, és a párkapcsolati boldogság megtapasztalásában.

Az áttörést az hozta, amikor felismertem, hogy a szerelmet valójában nem kell sem keresni, sem vágyni, sem félni, mert itt van bennem, sőt, én magam vagyok a szerelem. Ha képes vagyok teljes szívemből beleszeretni önmagamba és az életembe, majd pedig ebben a szerelemben megélni minden egyes napot, akkor a kedves megérkezése már "csak" hab a tortán.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Hol tartok most? Hogyan kapcsolódom a szerelemhez?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Miközben a saját utamat járom, kitölti az életemet a szerelem.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, mi számodra a következő lépés a szerelem és a párkapcsolati boldogság felé vezető úton, akkor gyere el Párkapcsolati Gyorsszervizre március 9-én, szerdán!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim