Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Félelem - vasárnapi szerelmes útravaló

’16márc06
hozzászólok
Félelem - vasárnapi szerelmes útravaló

Az egyik minőség, amiről a párkapcsolataim során legtöbbet megtudtam, az épp a félelem. Sokat féltem, amíg rá nem ébredtem, hogy a legtöbb esetben a félelem alaptalan, mert akkor éljük át, amikor a múltban vagy a jövőben időzünk, tehát teljesen elfeledkezünk mindarról, ami a jelenben éppen történik velünk.

Természetesen fontos megkülönböztetni ezt attól a félelemtől, amit akkor érzünk, amikor ténylegesen veszélyben vagyunk: például, ha megbotlottunk és éppen lefelé gurulunk a lépcsőn; vagy ránk támadt egy kutya; vagy megcsúszott a jégen az autónk, és sodródunk. Ilyenkor azonban az események meglehetősen gyorsan történnek, és a félelem - az ősi ösztön alapján - megmutatja, mit kell tennünk: meneküljünk, vagy harcoljunk, vagy váljunk mozdulatlanná. Az érzésünk gyakran az, hogy "lelassul az idő", vagy épp ellenkezőleg, minden "a másodperc tört része alatt" történik.

Az a félelem, ami meggátolja, hogy boldogok legyünk - akkor is, ha egyedül vagyunk, és akkor is, ha párkapcsolatban élünk -, sohasem kapcsolódik valódi veszélyhez. Kizárólag a gondolataink szintjén létezik. Megbénít minket, és lehetetlenné teszi, hogy előrelépjünk. A gondolataink elhitetik velünk, hogy a többi ember és a világ veszélyes, így jobb, ha most is - mint a valódi veszély esetén - menekülünk, harcolunk, vagy mozdulatlanná válunk, és nem teszünk semmit.

Már nem emlékszem, ki mondta, és mikor, de magát a mondatot jól megjegyeztem: "Nem az a bátor, aki nem fél, hanem aki tudja, hogy fél, és mégis megteszi, amitől fél." Tedd hát meg, amitől eddig tartottál: ez kitágítja a komfort zónád határait, és nyitottabbá tesz a szerelemre és a mély kapcsolódásra. Ráadásul legtöbbször remekül szórakozol is közben.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mikor bizonyosodott már be, hogy a félelmeim alaptalanok voltak?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Tudom, hogy az öröm mindig hiteles iránymutató. Bátran továbblépek.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megteremteni új önmagad, és új életed látomását, akkor gyere el március 17-én az Új kezdet meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim