Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Tartalék - szerdai szerelmes útravaló

’16márc02
hozzászólok
Tartalék - szerdai szerelmes útravaló

Miért kell egyáltalán a szerelem? Tényleg csak azért, hogy egymáshoz tereljen két embert, akik aztán összekötik az életüket, és remélhetőleg elegendő számú gyermekük születik ahhoz, hogy az emberiség fennmaradása biztosítva legyen? A szigorúan vett biológia szerint igen. De, ha visszaemlékszel szerelmes időszakaidra, akkor tudod, hogy azért sok minden más is történik ilyenkor.

Amikor szerelmes vagy, akkor csak úgy áramlik benned az energia: úgy érzed, tele vagy szeretettel és alkotókedvvel, és a boldogság egyre magasabb szintjeit tapasztalod meg. Egód és ellenállásod falai végre leomlottak, és egész életedet áthatja az öröm és a varázslat. Teljesen megnyitod magad az életnek, és a hétköznapokat hátrahagyva engeded, hogy elsöpörjenek az áradó érzelmek.

Csodás utazás ez, amit látszólag valaki másnak a felbukkanása indít el. A megérkező kedves azonban "csak" ürügy. Valójában ilyenkor te vagy az, aki már készen áll a szerelemre, a változásra, az önátadással járó izgalmakra és örömökre. Tehát nem csak a párkapcsolat szempontjából fontos időszak ez, hanem saját, belső fejlődésed miatt is.

Ám valóban: a szerelem betoppanása az első lépés ahhoz is, hogy harmonikus, boldog párkapcsolatot alakíts ki magadnak. Élvezd ki minden pillanatát, mert - ahogy a kis magban benne van az egész fa, ami kinő belőle, úgy - a szerelem időszaka megmutat minden lehetőséget, amely a kapcsolatotokban rejlik.

Ezek azok a pillanatok (percek, órák, napok, hetek, hónapok, évek), amelyekből erőt merítesz majd, amikor kapcsolatotokban az átmeneti krízisek kibillentenek a középpontodból. A szerelem állapota ugyanis az, amikor megtapasztalod a valóságot: nincsenek elvárásaid, és tökéletesnek látod mind önmagadat, mind a kedvesedet. Ide kell majd visszatérned minden alkalommal, amikor a hatalmi harcok kirobbantásával az egód arra tesz kísérletet, hogy eltávolítson benneteket egymástól.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyek a legkedvesebb emlékeim eddigi szerelmes időszakaimból?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Készen állok a szerelemre.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megteremteni új önmagad, és új életed látomását, akkor gyere el március 17-én az Új kezdet meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim