Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Káosz és rend - hétfői szerelmes útravaló

’16márc07
hozzászólok
Káosz és rend - hétfői szerelmes útravaló

Amikor Klárival hosszú idő után újra összefutottam, arról az időszakról mesélt nekem, amikor Olaszországban élt, és egy rendkívül érdekes felismerése született. Ottani életének része volt az is, hogy rendszeresen autóba ült, és a számára addig ismeretlen olasz vezetési stílushoz próbált alkalmazkodni. Először megrémült, mert úgy tűnt számára, hogy hatalmas a káosz. A felfestett sávok határait szinte senki nem tartotta be: ahol két sáv volt, ott többnyire hárman mentek egymás mellett. Mindenki befurakodott mindenhova, és még a legforgalmasabb helyeken is halált megvető bátorsággal indultak neki a gyalogosok, és próbáltak átjutni a túloldalra.

Ám néhány nap alatt felismerte a rendet a látszólagos káosz mögött, és a félelme azonnal elmúlt. Onnantól kezdve a legteljesebb biztonságban érezte magát, és egyre bátrabban vágott neki még az ismeretlen útvonalaknak is.

A rendet megteremtő minőség - ami a közlekedést folyamatosan áramlóvá és megnyugtatóvá tette - a segítőkészség volt. Klári arra ébredt rá, hogy itt mindenki segít mindenkinek. Ha sávot akarsz váltani, beengednek. Ha gyalogosként át akarsz kelni, megállnak. Ha lassan mész, mert nem tudod, merre találod az utcát, ahová be akarsz kanyarodni, nem türelmetlenkednek. Ha a zöld lámpánál lefullad az autód, és a következő pirosig sem indulsz el, nem dudálnak rád. Ha ezt ugyanott, másodszor is megteszed (volt Klári személyes élménye), akkor odajönnek és kedvesen megkérdezik, miben tudnak segíteni.

Mindezt nem azért írtam itt le, hogy a két nemzet közlekedési kultúrájának különbségein merengjek. Hanem azért, mert elgondolkodtam rajta, mennyire csodálatos lenne az életünk (függetlenül attól, hogy hol élünk), ha az örömteljes segítőkészség hatná át. Ha mindannyian képesek lennénk rá, hogy amint a legapróbb igény felmerül (akár csak arra, hogy beengedjük a sávot váltót), már tennénk is, automatikusan.

Valójában ehhez sem kellene más, csak annyi, hogy önmagunkkal jóban legyünk.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyek azok a helyzetek, ahol a segítőkészségem már most is jelen van?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Annyira szeretem magam, hogy bőven van miből adnom másoknak is.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megteremteni új önmagad, és új életed látomását, akkor gyere el március 17-én az Új kezdet meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim