Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Szkafander - vasárnapi szerelmes útravaló

’16febr28
hozzászólok
Szkafander - vasárnapi szerelmes útravaló

Ahogy sok más tulajdonságnak, a függetlenségnek is van egy természetes, egészséges mértéke. Ez teszi lehetővé, hogy minden kapcsolatodban önmagadat adhasd, és a lelki békéd ne függjön attól, hogy a kedvesed, vagy valaki más mit tesz, vagy nem tesz, illetve mit mond, vagy nem mond.

Az egészséges függetlenség az alapja annak, hogy akkor is jól érezd magad a bőrödben, ha egyedül vagy, és akkor is, ha párkapcsolatban élsz. Ilyenkor tisztában vagy vele, hogy a párkapcsolat léte vagy nemléte nem akadályozhat meg abban, hogy szabadon, boldogan éld az életed.

A túlzott függetlenséghez való ragaszkodás azonban nagyon is gátja lehet a szerelem, a szabadság, az öröm megtapasztalásának. Ez a függetlenség azt jelenti, hogy elvágod magad önmagadtól, a saját érzéseidtől, és így attól a képességedtől is, hogy mélyen, szeretettel kapcsolódni tudj valaki máshoz.

De hát ki tenne ilyet? - kérdezheted most, és igazad van, tudatosan senki nem választja ezt az utat. Akkor döntünk így, amikor (gyerekkorunkban vagy később) olyan mély fájdalommal, vagy olyan hatalmas veszteséggel szembesülünk, hogy túlélésünk érdekében elvágjuk az érzéseinkhez kapcsolódó, lelki szálakat. Ez egy tudattalan döntés, és az a célja, hogy megkíméljük magunkat a további fájdalomtól. Ez részben sikerül is, ám közben egyre nagyobbra nő a boldogtalanságunk, amit az okoz, hogy sem önmagunkhoz, sem másokhoz nem tudunk igazán kapcsolódni.

A túlzott függetlenség egy olyan szerep, amit tévedésből elkezdtél játszani, aztán azonosultál vele, és már nem tudod, hogy ez valójában nem te vagy. Képzeld el úgy, mintha egy szkafander lenne rajtad, ami teljes mértékben elzár mindentől. Ahogy a szkafander kizárja az érzéki örömöket - hiszen semmit sem látsz, tapintasz, ízlelsz, hallasz, szagolsz a maga valójában -, úgy ez a szerep megakadályozza, hogy befogadhasd a szeretetet, amely folyamatosan áramlik feléd.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mennyi van még rajtam a túlzott függetlenséget jelképező szkafanderből?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Biztonságban vagyok, ezért nincs szükségem védekezésre.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megteremteni új önmagad, és új életed látomását, akkor gyere el március 17-én az Új kezdet meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim