Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Odaadás - keddi szerelmes útravaló

’16febr23
hozzászólok
Odaadás - keddi szerelmes útravaló

A szerelemben és a párkapcsolatban a meghitt közelségre vágyunk a leginkább. Arra, hogy valakinek igazán odaadjuk magunkat, testestől-lelkestől, ő pedig örömmel és szeretettel fogadja mindezt. Erre a mélységes odaadásra pedig a nyitottság tesz képessé. Ha nyitottan állsz az élethez, akkor nincsenek előre gyártott ítéleteid arról, hogy a dolgoknak hogyan kellene történniük, és az embereknek hogyan kellene viselkedniük. Megengedő és elfogadó vagy önmagaddal és másokkal is: mindenki bátran az lehet, aki. Ettől könnyűvé válik a párkapcsolati kommunikáció, mert a nyitottság mindent elbíró hidakat épít ott, ahol a látszólagos különbségek elválasztanának minket egymástól.

Ha úgy érzed, hogy valami még hiányzik az életedből, tudd, ez csak annyit jelent, hogy még nem váltál nyitottá rá. Amint valóban készen állsz arra a változásra, amit a vágyad beteljesülése hoz az életedbe, a várva várt ajándék már meg is érkezik.

Ezért arra inspirállak, hogy mostantól, bátran és nyitottan állj mindenhez, ami veled történik. Láttad az Igenember című filmet Jim Carrey főszereplésével? Egy olyan embert alakít, aki mindenre nemet mond egészen addig, amíg a szerelme szakít vele. Ekkor bánatában elmegy egy előadásra, aminek hatására úgy dönt, ezentúl mindenre igent fog mondani. Az élete átmenetileg fenekestül felfordul, ám aztán egy teljesen új, boldog, és örömteljes harmónia alakul ki.

Mondj tehát te is igent az eléd kerülő lehetőségekre, és nyisd meg magad a legkülönfélébb tapasztalásoknak! Nem csak, hogy remekül fogsz szórakozni közben, hanem szélesre tárod szíved ajtaját a meghitt közelség előtt is! Verd le a lakatot az új lehetőségek kertjét rejtő kapuról, és kezdd el kérni, majd nyitottan befogadni mindazt, amire vágysz: szerelmet, párkapcsolatot, gyógyulást, csodát! Eljött az idő. Ne várj tovább.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amire már régóta szeretnék igent mondani?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Megnyitom a szívemet az új, örömteli lehetőségek előtt.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni legnagyobb félelmedet, hogy ezzel helyreállítsd a szeretet és a szerelem áramlását az életedben, akkor gyere el március 24-én a Félelmeket elengedő szertartásra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim