Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Könyv - szombati szerelmes útravaló

’16febr20
hozzászólok
Könyv - szombati szerelmes útravaló

Minden reggel izgatottan várom, vajon miről fog szólni a könyv következő fejezete. Mit érint meg bennem? Milyen kérdésemre ad választ? Milyen mantrával erősíti meg a napomat? Mit tanít meg nekem?

A mulatságos ebben az érzésben az, hogy ez a saját könyvem. Az, amit én írtam napról napra; aminek egy újabb fejezetét te is most olvasod éppen; amiből az első 91 szerelmes útravalót nem olyan régen adtam nyomtatott formában a kezébe azoknak, akik Az élet szerelmesei találkozósorozatban egy évig együtt játszanak és fejlődnek velem.

Így aztán nekem is van egy példányom, és ebből olvasom mindig el az aznapra valót. Hiába én írtam; hiába olvastam már át többször, amikor szerkesztettem; hiába válogattam át, miközben az útravalók megjelenési sorrendjéről döntöttem; hiába tudom már szinte az első pillantásra, hogy miről fog szólni - így is izgatottan várom a másnapi fejezetet.

Amikor ezt felismertem, hirtelen világossá vált az egész életemre vonatkozó párhuzam. Megtehetném, hogy minden napomat ezzel az izgatott várakozással kezdem: vajon mit írtam magamnak mára? Mit tanulok meg magamról? Mi az, amiben megerősödöm? Mi az, amivel kapcsolatban felismerem, hogy ideje elengedni? Milyen kérdésre kapok választ? Mire inspirál majd ez az új nap és ez az új fejezet?

Úgyhogy mostantól így teszek. Hiszen azzal már rég tisztában vagyok, hogy mindaz, ami történik velem, nem véletlen. Valamilyen módon meghatározza az, ahogyan eddig gondolkodtam önmagamról, a többi emberről, az életemről, a világról. Minden egyes napom ezeket a gondolatokat tükrözi vissza.

Azért olyan izgalmas, mert ezen a módon gyorsan kiderül, ha titokban olyasmit gondolok, amelynek megtapasztalására valójában nem vágyom. Ilyenkor csak ennyit mondok magamnak: Most elengedem azokat a gondolatokat, amelyek ezt a megtapasztalást létrehozták. Megbocsátok magamnak, és minden érintettnek. Új döntést hozok.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Hogyan szeretnék ezentúl az előttem álló napra tekinteni?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szerelemmel, boldogsággal, örömmel teljes forgatókönyvet írok magamnak.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni legnagyobb félelmedet, hogy ezzel helyreállítsd a szeretet és a szerelem áramlását az életedben, akkor gyere el március 24-én a Félelmeket elengedő szertartásra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim