Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Csak ennyi - pénteki szerelmes útravaló

’16febr19
hozzászólok
Csak ennyi - pénteki szerelmes útravaló

Sokan kérdezték már tőlem, pontosan mit is jelent a szeretem magam kifejezés. Honnan lehet tudni, hogy valaki szereti-e magát vagy sem?

Valójában rendkívül egyszerű: ha az életed összes területe épp olyan, amilyennek szeretnéd, miközben boldog vagy és harmóniában telnek a napjaid, akkor szereted magad.

Szereted magad, ezért tudod, hogy úgy vagy jó, ahogy vagy, mások szeretetéért és megbecsüléséért nem kell semmi különöset tenned. Ha veszteség ér, meggyászolod, de a hétköznapjaidra nem nyomja rá a bélyegét sem a depresszió, sem pedig a túlzott elfoglaltság látszatába való menekülés. A kapcsolataidban nem kell az áldozat szerepét magadra húznod azért, hogy értékesnek és fontosnak érezd magad. Nincs szükséged arra sem, hogy az állandó összehasonlítás mentén megerősítsd magadban a felsőbbrendűség érzetét. Jókedvű vagy és nyugodt, mert tudod, nincs mitől félned, és minden a legnagyobb rendben van.

Aki ténylegesen szereti magát, azt messzire kerüli a féltékenység. Ha szereted magad, akkor nem leszel féltékeny, mert tudod, hogy te vagy a létező legjobb dolog, ami a kedveseddel éppen most történhet, ezért - ha továbbra is együtt van dolgotok - teendői végeztével visszatér hozzád.

Ha szereted magad, akkor nem zavar kedvesed féltékenysége, mert felismered, hogy a mélyén a félelem rejtőzik, és nincs más dolgod, mint szeretettel átölelni és megnyugtatni őt, amikor átmenetileg elveszíti a kapcsolatot az önmagából fakadó szeretettel és bizonyossággal.

- Jó, jó, de mi van akkor, ha megalapozott a féltékenység? - kérdezte tőlem egy beszélgetőpartnerem, amikor az egyéni konzultáció során ugyanerre a következtetésre jutottunk. - Mi tegyek, ha a kedvesem tényleg megcsal és ez nekem rosszul esik?

Ha ez megtörténik, és te közben szereted magad, akkor ebben a helyzetben sem mérgezed magad a féltékenységgel. Ha szereted magad, akkor képes vagy arra, hogy a nyílt kommunikációt választva beszélj az érzéseidről, és meghúzd a határaidat, ha szükséges.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ma mivel fejezhetném ki, hogy szeretem magam?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Önmagam számára én vagyok a legfontosabb.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni legnagyobb félelmedet, hogy ezzel helyreállítsd a szeretet és a szerelem áramlását az életedben, akkor gyere el március 24-én a Félelmeket elengedő szertartásra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim