Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Féltékenység - csütörtöki szerelmes útravaló

’16febr18
hozzászólok
Féltékenység - csütörtöki szerelmes útravaló

Ha voltál már féltékeny, tudod, milyen rettenetes érzés. Összeszorul a gyomrod, és szinte másra sem tudsz gondolni, mint arra, vajon a kedvesed most éppen hol van, és mit csinál, és kivel teszi ezt. Ha pedig rád voltak féltékenyek, akkor emlékszel, mennyire bántó a gyakori számonkérés, amire - úgy érzed - nem adtál okot. Bármelyik oldalon állsz is, a féltékenység megjelenése ugyanúgy mindkettőtökről szól, mint a párkapcsolatban felbukkanó összes minőség. Mindkettőtök felelőssége, hogy ez a tévedésen alapuló régi minta feloldódjon és meggyógyuljon.

Az, aki féltékeny, rettenetesen bizonytalannak érzi magát, és állandó megerősítésre vágyik. Szíve mélyén úgy véli, ő annyira értéktelen és szerethetetlen, hogy amikor a partnere nincs vele, az csak azért lehet, mert máris valaki mást választott. Akkor is ezek a gondolatok rejlenek a viselkedése mögött, ha történetesen agresszíven viselkedik.

Ezért amikor féltékeny vagy, összetéveszted a szeretetet a rászorultsággal és a birtoklási vággyal. Nem azért vagy féltékeny valakire, mert annyira szereted őt, hanem azért, mert úgy érzed, szükséged van rá, és rettegsz attól, hogy elveszítheted. Úgy véled, akkor vagy biztonságban, ha tudsz minden lépéséről, és megbizonyosodhatsz arról, hogy soha, senkire nem néz úgy, ahogyan rád szokott. Ám ez sajnos nem szeretet. Amikor igazán szeretsz valakit, akkor nem akarod sem birtokolni, sem irányítani, sem ellenőrizni őt, egyszerűen azért, mert a szeretet soha nem tesz ilyet. Csak a félelem motiválhat arra, hogy korlátozni akarj valakit.

Ha azt tapasztalod, hogy rád féltékenyek, akkor az a dolgod, hogy megerősítsd a kedvesedet abban, hogy szereted őt, elköteleződtél mellette, őt és csak őt választod. Ezzel segíted abban, hogy felismerje, mennyire szeretni való ő maga is.

Ha pedig te vagy az, aki féltékenységet érez, akkor nincs mese, el kell végre indulnod abba az irányba, hogy feltétel nélkül elfogadd és megszeresd magad olyannak, amilyen éppen most vagy.

Gyógyító kérdésed mára:

  • A féltékenységet melyik oldaláról szoktam megtapasztalni?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Annak, aki valóban szeret engem, pont úgy kellek, ahogy vagyok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni legnagyobb félelmedet, hogy ezzel helyreállítsd a szeretet és a szerelem áramlását az életedben, akkor gyere el március 24-én a Félelmeket elengedő szertartásra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim