Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Füzet - vasárnapi szerelmes útravaló

’16febr21
hozzászólok
Füzet - vasárnapi szerelmes útravaló

A füzetet és a tollat már este, lefekvéskor odakészítem az ágy mellé, különben nem történik semmi. Hiába ébresztem fel magam korán, csak annyi erőm van, hogy lámpát gyújtsak, felüljek, magamhoz húzzam az eszközeimet, és írni kezdjek. Annyi már nincs, hogy fel is keljek, és megtegyem azt a néhány lépést a könyvespolcig, ahol egyébként a reggeli írásra rendszeresített füzet lakik.

A reggeli írásról először Julia Cameron A művész útja című könyvében olvastam. A könyv tulajdonképpen egy 12 hetes program, tele jóféle gyakorlatokkal. A célja az, hogy kitakarítsunk magunkból mindent, ami eddig gátolta, hogy művészi énünket kibontakoztassuk. És ahogy annyi minden más, ez is kiválóan alkalmas arra, hogy ne csak a művészi önkifejezésünkre, hanem az egész életünkre óriási hatással legyen.

A 12 hét alatt az egyik - kötelezően, minden egyes napon - elvégzendő feladat a reggeli írás. Annyit kell tenned, hogy közvetlenül ébredés után teleírsz három A4-es oldalt. Azzal, ami jön. Azzal, ami foglalkoztat; ami aggaszt; ami nyugtalanít; ami örömet okoz; amiért hálás vagy; amire választ keresel; ami elszomorít; ami feldühít; amit álmodtál; ami tegnap történt veled; amit valaki mondott vagy tett; amit olvastál; amit ettél; amit elvégeztél, és amit nem ... egyszóval bármit. Folyamatosan, cenzúrázás nélkül. Nem az a célja, hogy később visszaolvasd, ezért el sem kell tenned, akár ki is dobhatod. A célja az, hogy az elmédből kiömöljön minden a papírra, és így helye legyen benne az ötleteknek, az inspirációnak, a kreativitásnak.

Sokáig minden reggelemet ezzel kezdtem. Ma akkor veszem elő egy-egy hétre ezt a szokást, amikor úgy érzem, valahol elhagytam a lelki békémet, és szeretnék visszatalálni hozzá.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen szokásom van a segítségemre abban, hogy kiegyensúlyozott legyek?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Mindent megteszek annak érdekében, hogy folyamatosan jól érezzem magam.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

 

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim