Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Önértékelés - keddi szerelmes útravaló

’16febr09
hozzászólok
Önértékelés - keddi szerelmes útravaló

Az önértékelésed akkor egészséges, ha értékesnek, szeretni valónak tartod magad, és tudod, hogy megérdemled az élet örömteli ajándékait. Ez az alapja annak, hogy minden szempontból olyan életet élj, amilyet szeretnél. E nélkül nem tudsz elfogadni, és nem tudod élvezni, amid van.

Önértékelésed aktuális mértékét könnyű megállapítani: mindannyian annyira értékeljük nagyra magunkat, amennyire engedjük, hogy jó dolgok történjenek velünk. Vagyis önértékelésed attól függ, mennyire szereted magad, és mennyire engeded meg magadnak, hogy élvezd az életet.

Ám azt, hogy szeretjük-e magunkat vagy sem, ugyanúgy feltételekhez kötjük, mint más emberek esetében. Önmagunkkal szemben is megszámlálhatatlan elvárást őrizgetünk. Úgy véljük, akkor vagyunk szerethetőek és értékesek, ha megfelelünk saját és környezetünk elvárásainak.

A valódi önértékelés azonban nem függ a külvilágból érkező ítéletektől és elvárásoktól. Akkor értékeled ténylegesen nagyra magad, ha nem gondolod azt, hogy bárki is meg kellene mondja neked, mi a helyes, és mi nem az.
- De akkor honnan tudhatom, hogy mit csinálok rosszul? Nem áll le így a fejlődésem? - kérdezheted most.
Nem, a fejlődésed nem áll le. De nem is attól fog felgyorsulni, ha mindig mások véleményére támaszkodsz.

Az optimális az, ha vannak körülötted ítéletektől mentes, támogató emberek, akik a szeretetükkel megtartanak még a legnehezebb helyzetben is. Így a társaságukban lehetőséged nyílik arra, hogy mindenféle külső nyomás nélkül, magadtól ráébredj arra, ha valamit másként szeretnél csinálni, mint eddig. Egy ilyen belső döntésnek sokkal nagyobb a motivációs ereje, mint annak, ha mások mondják meg, mit kellene tenned, vagy gondolnod, vagy érezned.

Vedd hát észre: értékességed nem függ attól, hogy megfelelsz-e bizonyos elvárásoknak. Ízleld meg a szabadságot, ami abból fakad, hogy végre bátran önmagadat adod. Mostantól értékességed tudatát ne mások helyesléséből merítsd, hanem abból, hogy feltétel nélkül elfogadod és szereted azt, aki éppen most vagy.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Kik azok, akiknek feltétel nélküli szeretetére mindig számíthatok?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Bátran lehetek önmagam, mert mindig biztonságban vagyok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot azzal az én-részeddel, aki szabotálja, hogy boldog kapcsolatban élj, akkor gyere el február 18-án a Teremtő összhang meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim