Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Háromszög - szerdai szerelmes útravaló

’16febr03
hozzászólok
Háromszög - szerdai szerelmes útravaló

Engem is meglepett, de szinte észre sem vettem és szerelmes lettem egy nálam 20 évvel fiatalabb férfiba! Ám ő csak testi kapcsolatot akar, semmi egyebet. Gondoltam, rendben, megpróbálom - de nekem nem megy így. Ráadásul egyre csak nőtt a bűntudatom, mert egyébként házasságban élek, bár már 10 éve nincs közöttünk semmi. Nem tudom, mit kezdjek ezzel az egésszel, meg magammal. A munkánk miatt minden nap látjuk egymást, és már fizikai fájdalmaim vannak, ha arra gondolok, mikor látom őt, mert az érzéseim felé őszinték, bár tudom, nekünk ilyen formában nem szabad kapcsolatban maradnunk. Nem tudjuk azt adni egymásnak, amire a másiknak szüksége lenne. Nem tudom, mit tegyek.

Velem is megtörtént már, hogy szenvedélyesen beleszerettem valakibe, miközben kapcsolatban éltem. Visszatekintve arra az időszakra, most azt gondolom, egy ilyen helyzet mindig a változásról szól. Lényed egy része tudja és érzi, hogy az, ahogyan élsz, már nem folytatható, és keresi a módját annak, hogy erre felhívja a figyelmed. Amikor szerelmes leszel, megtapasztalod azokat a minőségeket, amelyek élettel telivé tesznek, és amelyekre szükséged van. Melyek ezek?

  • Szeretsz.
  • Figyelmet kapsz valakitől.
  • Adni akarsz.
  • Különlegesnek és fontosnak érzed magad.
  • Új dolgokat próbálsz ki.

Ez csak néhány példa, de nyilván te is megírhatod a saját, ehhez hasonló listádat. Amikor ezzel kész vagy, akkor már tudod, mi az, amire szükséged van; mi az, amit ez a szerelmes állapot meg akart mutatni neked.

Ekkor már nincs jelentősége annak, hogy ki az, aki mindezt kiváltotta belőled. Azt kell végiggondolnod, hogy ezeket a minőségeket milyen módon tudod az életed részévé tenni. Amint ez megtörténik, már nem lesz szükséged egy másik emberre ahhoz, hogy mindezt megkapd, és elkezdődhet egy olyan belső átalakulás, amelyben újra boldognak és elégedettnek érzed magad.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amit szerelmesként meg akarok tapasztalni?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Tudatosítom, mi az, amire vágyom, és ezeket megadom magamnak.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot azzal az én-részeddel, aki szabotálja, hogy boldog kapcsolatban élj, akkor gyere el február 18-án a Teremtő összhang meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim