Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Türelem - keddi szerelmes útravaló

’16febr02
hozzászólok
Türelem - keddi szerelmes útravaló

A kapcsolatom nagyon szépen indult néhány hónapja, és most is nagyon ígéretes lenne, ha nem rontanám el. Azonban úgy érzem, hogy egyre inkább nem tudok felülkerekedni az önbizalomhiányomon és a korábbi sérülések (gyerekkor, volt kapcsolatok) rémképein, és már előre látom, hogyan fogom felmorzsolni ezt a szerelmet. Sőt, kezdem egyre nagyobb tehernek érezni. Könnyebb lenne egy olyan kapcsolat, ami számomra nem kihívás, de annak meg mi értelme? Most minél inkább próbálom magam összepofozni, annál reménytelenebb űr támad bennem. Szerinted, Kriszta, mit tegyek?

A hosszú távon is boldog és egészséges kapcsolatok egyik titka valóban az, hogy a benne résztvevők mindegyike szereti és elfogadja magát pont olyannak, amilyen. Az önmagad szeretetéből fakadó, valódi önbizalom teszi lehetővé, hogy ne akarj megfelelni mások elvárásainak, és másoktól se várd el, hogy mindenáron a te szabályaid szerint működjenek.

Ugyanakkor a kapcsolatot nem tudod "elrontani". Soha, semmilyen helyzetben nem tudsz másmilyen lenni, mint amilyen éppen vagy. Mindig a tőled telhető legtöbbet és legjobbat nyújtod - csak utólag érzed úgy, hogy lehetett volna másképp is.

Érdemes megfigyelni a működésedet, érdemes megfogalmazni, mit szeretnél másképp, és érdemes ezért tenni is. Ám nem érdemes ostorozni magad azért, ami megtörtént, és amin már nem tudsz változtatni. Hatással csak arra vagy, amit MOST teszel. Hozz egy döntést arról, miben szeretnél változni, majd tedd meg, amit szükségesnek látsz ehhez.

Fontos, hogy felismerd: egy fejlődési folyamatban vagy. Amikor észreveszed, hogy egy helyzetben ismét önbizalomhiányból fakadóan reagáltál, akkor ne büntesd magad azzal, hogy szidni, hibáztatni kezded magad. Épp elég bűntudatot cipelsz a múltból, nem szükséges tovább növelned. Amikor új dolgokat tanulsz, amikor változol, akkor arra van szükséged, hogy megengedd magadnak a kísérletezést, a próbálkozást, a hibákat. Csak így derítheted ki, mi az, ami működik, mi az, ami nem. Csak így derülhet ki, ki az, aki ténylegesen te vagy, és ki az, aki nem.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amibe eddig nem mertem belevágni, félve, hogy elrontom?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Türelmes, megbocsátó és gyengéd vagyok magammal.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni, ami akadályoz, és megteremteni szerelemmel, párkapcsolati boldogsággal teljes, új életedet, akkor gyere el február 4-én az Új kezdetek szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim