Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Vágyak - csütörtöki szerelmes útravaló

’16jan28
hozzászólok
Vágyak - csütörtöki szerelmes útravaló

Talán tudod, talán nem, de az életünket valójában teljes mértékben a vágyaink irányítják - mindig az történik velünk, amit szeretnénk.
- Ez aztán a marhaság! - hördülsz most fel, hiszen hogyan is kívánhattad volna, hogy megszűnjön a munkahelyed, vagy elhagyjon a kedvesed, vagy megbetegedjen a nagymamád.

A helyzet mégis az, hogy állandóan vágyakat küldünk ki az univerzumba, és azok szépen, sorban meg is valósulnak. Ha mégsem - vagy csak óriásinak tűnő késéssel -, annak az az oka, hogy ezek a vágyak gyakran egymásnak teljesen ellentmondóak. Ráadásul sokszor tévedésben vagyunk azzal kapcsolatban, hogy mi is a jó nekünk valójában. Így olyasmire vágyunk, amit, ha megkapunk, sokkal több benne a fájdalom, mint az öröm.

Egyszerű példa erre, ha meg kell betegedned ahhoz, hogy végre pihenni tudj: nyugalomra és figyelemre vágytál, de azt hitted, ez nem jár neked "csak úgy", hanem kizárólag akkor, ha ágynak dőlsz. Joggal gondolhatod, hogy ki a fene akarta a vírusos torokgyulladást, meg a lázat, meg az elesettséget, meg azt, hogy nem lehet enni napokig! Ez az, amikor egy nem teljesen boldog álom válik valóra - a lazítást, és a hétköznapi teendőkről való átmeneti megfeledkezést vágytad, de tudat alatt csak ezen a módon tudtad elképzelni a megvalósulását.

Ezért aztán érdemes rászoknod arra, hogy rendszeresen megkérdezed magadtól, pontosan mi is az, amit szeretnél. Ha bármi olyasmi történik, ami nem esik jól, beszélgess el magaddal valahogy így:
- Rendben, valamit kértem, ami ebben a formában jelenik meg, de nem egészen erre gondoltam. Mi az, ami ebben a helyzetben (minden nehézsége ellenére is) jó nekem? Hogyan tudnám ezt nehézségek nélkül megtapasztalni? Mit kellene ehhez másképp tennem vagy gondolnom?

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyik az a vágyam, ami sehogyan sem akar megvalósulni? Mi a „jó” nekem ebben?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Tisztán és őszintén kommunikálok magammal.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni, ami akadályoz, és megteremteni szerelemmel, párkapcsolati boldogsággal teljes, új életedet, akkor gyere el február 4-én az Új kezdetek szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim