Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Kockázat - szerdai szerelmes útravaló

’16jan27
hozzászólok
Kockázat - szerdai szerelmes útravaló

Ha úgy érzed, elkezdett unalmassá válni számodra az, ahogy az érzelmi életed eddig zajlott, akkor el kell döntened, az öröm és az új izgalmak érdekében hajlandó vagy-e kockázatot vállalni, kifejezetten kihívást jelentő szituációkban.

Ilyenkor az a kérdés, van-e merszed kilépni a komfort zónádból, és kipróbálni valami újat. Erre akkor vagy képes, ha úgy érzed, már nem az számít, hogy mindig minden kiszámítható és biztonságos legyen, hanem inkább az, hogy izgalmas legyen, meg életteli, meg játékos, meg meglepetéseket hozó ...

Ebben a folyamatban ráébredhetsz, mennyi kihasználatlan lehetőség rejlik benned. Azzal, hogy elkezdesz kockázatot vállalni, és már nem takargatod, hanem felvállalod magad olyannak, amilyen vagy, váratlanul kinyílik a világ, és egyre több szeretet áramlik feléd. Rádöbbensz, hogy senki nem azt várja tőled, hogy eljátssz valamilyen szerepet, hanem azt, hogy önmagad légy. Megtapasztalod, hogy pont úgy vagy szerethető, ahogy vagy. Ha eddig esetleg attól tartottál, hogy mindenki rémülten futásnak ered, amikor találkozik valódi lényeddel, akit gondosan rejtegettél, akkor most meglepve veszed észre, hogy éppen ellenkezőleg: attól válsz egyre vonzóbbá, hogy bátran önmagadat adod. Ez a benned lezajló, felszabadító folyamat végül lehetővé teszi, hogy belefogj olyasmibe is, amiről eddig talán úgy vélted, nem neked való, vagy úgysem sikerülne, vagy már túl késő nekikezdeni.

Amikor már nem törekszel mindenáron a biztonságra, és nem akarod az irányításod alá vonni mindazt, ami körülötted történik, a veled kapcsolatba kerülő többieket is felszabadítod. Többé nem kell "félniük" az ítéleteidtől, az elvárásaidtól, a haragodtól, ezért ők is nyugodtan lehetnek önmaguk. Vajon milyenek a párkapcsolatok egy olyan világban, ahol mindenki harmóniában van önmagával, ezért örömmel adja a figyelmét és a szeretetét azoknak, akikkel találkozik? Szerelmesek. Békések. Mosolygósak. Huncutul nevetősek.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amit már ma megpróbálok másképp tenni, mint ahogyan szoktam?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Akkor is biztonságban vagyok, amikor új dolgokat próbálok ki.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni, ami akadályoz, és megteremteni szerelemmel, párkapcsolati boldogsággal teljes, új életedet, akkor gyere el február 4-én az Új kezdetek szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim