Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hétköznapok - szerdai szerelmes útravaló

’16jan20
hozzászólok
Hétköznapok - szerdai szerelmes útravaló

Igen, létezik élethosszig tartó szerelem, de ez nem jelenti azt, hogy minden ember, aki a Földön él, részesül ebben. Nem azért, mintha ez valami kiváltság lenne, és csak azok kapják meg, akik megérdemlik, hanem azért, mert nem mindenkinek az a dolga, hogy ugyanazzal az emberrel élje le az életét. Illetve, miért is azonosítom az élethosszig tartó szerelmet az élethosszig tartó együttéléssel? Hiszen ez sem törvényszerű. Lehet, hogy egész életünkben a szívünk mélyéről szeretünk valakit, ám nem dolgunk, hogy együtt is éljünk vele.

Az élethosszig tartó szerelem titka szerintem az, hogy képesek legyünk önmagunkat, a másikat, és a szerelmünket feltételek és elvárások nélkül szeretni és elfogadni. Ha engedjük, hogy mi ketten, és a kapcsolatunk is pillanatról-pillanatra olyanná alakuljon, amilyenné akar, akkor velünk marad a szerelem. Kipróbálhatod az alábbi gyakorlatot: minden reggel, mielőtt kinyitnád a szemedet, idézd fel magadban a kedvesedet, és gondolatban mondd el neki az itt következő mondatokat:

Köszöntelek téged, a csodálatos, ragyogó, isteni lényt! Kíváncsian figyelem: most éppen hogyan tükrözöl engem? Köszönöm, hogy ebben a pillanatban az életem része vagy!

Amikor a szerelmeddel együtt is élsz, majd házat építetek (így lesztek házas-ok), és gyerekeket neveltek, akkor nagyon fontos tudatosítanod magadban, hogy a kapcsolatért továbbra is, nap, mint nap tenned kell. Ne engedd, hogy beleszürküljetek a mindennapok taposómalmába!

  • Legyenek rendszeresen, kettesben eltöltött percek, órák, napok, hétvégék, nyaralások.
  • Mindig legyen fontos a számotokra, hogy beszélgessetek, és a felmerülő nehézségekre mindkettőtök számára kielégítő megoldást találjatok. Ez pusztán kreativitás és rászánt idő kérdése.
  • Töltsetek időt külön is – olyan örömteli tevékenységekkel, amelyek átélése közben feltöltődtök.
  • Rendszeresen éljetek át együtt olyan kalandokat, amelyek új, ismeretlen élményekkel gazdagítanak. Gyakran próbáljatok ki együtt olyasmit, amit még sohasem tettetek. Így újabb és újabb oldaláról ismerhetitek meg önmagatokat és a másikat is. A közösen átélt élmények pedig megerősítik, elmélyítik a kapcsolatot.
  • Legyen egy olyan nap az évben, amelyet kettesben töltötök, és amely csak arról szól, hogy megünnepeljétek a kapcsolatotokat. Ilyenkor idézzétek fel, hogyan ismerkedtetek meg, miket gondoltatok akkor, és mi minden történt azóta. Beszéljétek meg – és esetleg írjátok is le -, mit szeretnétek együtt megvalósítani a jövőben.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mit teszek ma azért, hogy megszülessen bennem és velem is maradjon a szerelem?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Minden nappal egyre több szeretetet tapasztalok meg.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél magadnak olyan életet teremteni, amelyben a boldogságtól sugárzóvá, és így ellenállhatatlanul vonzóvá válsz, akkor gyere el a február 14-én induló, Az élet szerelmesei találkozósorozatra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim