Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szabályok - keddi szerelmes útravaló

’16jan19
hozzászólok
Szabályok - keddi szerelmes útravaló

Azt mondod, Kriszta, ne legyenek elvárásaim a párom felé. De mi számít elvárásnak? Szerintem például az, hogy ne tartsa a kapcsolatot az exével, egy jogos elvárás, nem? Így tisztességes.

Az elvárásokkal kapcsolatosan meglehetősen radikális nézeteket vallok. A jogos elvárás is elvárás, ahogy elvárás minden arra irányuló szándékom, hogy meghatározzam: a másik mit tegyen, és mit ne tegyen; mit gondoljon, és mit ne gondoljon; mit érezzen, és mit ne érezzen. Jogos elvárások valójában nincsenek, mert minden, amit annak tartok, pusztán egy - a saját értékrendem alapján felállított - szabály, a páromtól pedig azt várom, hogy azt tartsa is be, akár tud róla, akár nem. A végkimenetel sohasem rózsás: ha a kedvesem megszegi a szabályaimat, megharagszom rá, ha pedig betartja őket, akkor unalmassá válik a számomra. Úgyhogy az a legjobb, ha veszünk egy mély levegőt, és bátran szélnek eresztjük a szabályainkat és a hozzájuk kapcsolódó elvárásokat.

Ám ez csak az érem egyik oldala. A példánál maradva érdemes azt is megvizsgálnom, miért akarom, hogy a kedvesem ne tartsa a kapcsolatot korábbi párjával. Miért bánt engem ez? Mitől félek?

Ha ezekre a kérdésekre megtaláltam a választ (kell hozzá némi bátorság és önmagamhoz való őszinteség), akkor már elkezdhetünk egy valódi megoldásokat hozó, kreatív beszélgetést arról, mit tehetnénk ebben a helyzetben. Én valahogy így fognék hozzá:
- Legutóbb, amikor olyan hosszan beszéltél telefonon az exeddel, azt vettem észre, hogy egy csomó kezdett el növekedni a gyomromban. Egyre nagyobb, egyre erőteljesebb lett a szorítás, és egyszer csak rájöttem, hogy félek. Ilyenkor attól félek, azért beszélsz vele, mert őt még mindig jobban szereted, mint engem. Attól félek, nem vagyok neked elég jó, és egyszer csak el fogsz hagyni. Attól félek, ezek a beszélgetések oda vezethetnek, hogy ő visszacsábít téged magához. Mélyen belül tudom, hogy a félelmem alaptalan, de egyelőre nem tudok úrrá lenni rajta. Kérlek, segíts nekem ebben.

Ha valódi szeretet van köztetek, akkor a kedvesed ezen a ponton együtt érez veled, és megkérdezi, hogyan segíthetne. És itt kezdődik el az a kreatív beszélgetés, amiben közösen kitaláljátok, mi a módja annak, hogy ő továbbra is tarthassa a kapcsolatot valakivel, aki fontos neki, te pedig fokozatosan elengedhesd minden félelmedet.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az a környezetemben, akivel szemben a legtöbb elvárást támasztom?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Felismerem, és elengedem a félelmet, hogy egyre nagyobb teret nyerjen az életemben a szeretet.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél magadnak olyan életet teremteni, amelyben a boldogságtól sugárzóvá, és így ellenállhatatlanul vonzóvá válsz, akkor gyere el a február 14-én induló, Az élet szerelmesei találkozósorozatra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim