Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Macska - szombati szerelmes útravaló

’16jan09
hozzászólok
Macska - szombati szerelmes útravaló

Több, mint húsz évig éltem együtt macskákkal (egyszerre mindig csak egy volt), és ez idő alatt rengeteget tanultam tőlük. Ezek közül talán a legfontosabb: a macskáim tudtak szemlélődni, tudtak kérni, és tudtak elfogadni.

Ha töltöttél már hosszabb időt macskával, akkor te is megfigyelhetted, mit művel naphosszat. Először is rengeteget szemlélődik. Kényelmesen elhelyezkedik valahol, és onnan figyeli mindazt, ami körülötte zajlik. Ha ebben megzavarják (mert mondjuk valaki ráül, mivel az a kényelmes hely pont a fotel közepe), akkor komótosan arrébb megy, és keres magának egy másik helyet, ahonnan szemlélődhet. Egészen addig ezt teszi, amíg a szemlélődéshez van kedve. Valójában nem lehet benne megzavarni, mert addig megy egyre távolabb, amíg végre békén hagyják.

Ha pedig szeretetre és figyelemre vágyik, ezt a vágyát kinyilvánítja, és megszerzi, amit akar. Egészen addig a lábadhoz dörgölőzik, amíg meg nem simogatod, vagy az öledbe nem veszed. Ha éppen leültél valahova, akkor az öledbe ugrik, karikába tekeredik, és dorombolni kezd. Ha dolgozol, akkor felugrik az asztalodra, ráül a könyvedre vagy a számítógéped billentyűzetére, és rád mered, egészen addig, amíg meg nem érted, hogy most vele kell foglalkoznod. És amikor ezt megteszed, akkor azt minden porcikájával élvezi. Hangosan dorombolva minden testrészét simogató tenyered alá illeszti, és a legváltozatosabb testhelyzeteket veszi fel, hogy mindenhova jusson a jóból. Aztán amint a raktárait feltöltötte, egy mozdulattal továbbáll.

A macskák ezért nekem mindig csodálatos példái voltak annak, hogy ha valamit szeretnék, azt bátran kérjem el, ami pedig jólesik, azt minden lehetséges módon nyilvánítsam ki. Így fogja a kedvesem is pontosan tudni, mi az, amitől én dorombolok, és mikor van az, amikor inkább szemlélődni vágyom.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amit nagyon szeretnék, de sosem mertem senkitől sem kérni?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Amit szeretnék, azt mostantól elkérem, ami pedig jólesik, azt mostantól kinyilvánítom.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd lebontani a korlátokat, amelyek eddig akadályoztak abban, hogy úgy élj, ahogy szeretnél, akkor gyere el január 21-én a Korlátok nélkül meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim