Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szépség - vasárnapi szerelmes útravaló

’16jan10
hozzászólok
Szépség - vasárnapi szerelmes útravaló

A szépség abban rejlik, hogy önbizalommal telten az légy, akinek Isten megteremtett - írja Joel Osteen: The Power of I Am című könyvében. Olyannyira fontos és jóleső ez a gondolat, hogy még a naplómba is felírtam magamnak - egyszer majd alkotok belőle egy rajzmeditációs képet is.

Először A csodák tanításában olvastam egy ehhez hasonló mondatot, ami így hangzik: Olyan vagyok, amilyennek Isten megteremtett. Az első reakcióm nem volt valami pozitív, mert így hangzott:
- Hát akkor ez elég kellemetlen. Aznap Isten nyilván bal lábbal kelt fel, mert a rám vonatkozó teremtése nem sikerült valami jól. Hát akkor így jártam. Ez van, ezt kell szeretni - sóhajtottam lemondóan.

Beletelt némi időbe, amíg mindez átalakult, sőt, teljesen a visszájára fordult bennem. Ráébredtem, hogy Isten valóban csodálatosnak, erősnek, szabadnak, szeretetteljesnek és szeretni valónak teremtett engem, és mindenki mást is. Ez így történt, és az idők során mit sem változott. Én vagyok az, aki engedem, hogy az ennek ellentmondó gondolatok beférkőzzenek az elmébe, sőt, hosszú időre tanyát verjenek ott. Ezért, ha meg akarom látni saját szépségemet, akkor meg kell engednem, hogy a félelemből fakadó, önmagamat folyamatosan ócsárló gondolatok helyére azok költözzenek, amelyek a valóságról szólnak.

Ez van, ezt kell szeretni - e gondolatot ma már nem lemondó sóhaj kíséri, hanem ujjongó, hálás öröm: ez mind van! Ez mind én vagyok; ezt mind én kaptam; és még mennyi minden vár rám ma és holnap és azután! Ma már tudom, hogy minél nagyobb bennem a szeretet önmagam iránt, annál inkább képes vagyok megengedni, hogy sokasodjanak az örömteli ajándékok.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyik az a szeretetteljes gondolat, amit a legnehezebb elhinnem magamról?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Ma végre észreveszem, mennyire csodálatos vagyok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd lebontani a korlátokat, amelyek eddig akadályoztak abban, hogy úgy élj, ahogy szeretnél, akkor gyere el január 21-én a Korlátok nélkül meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim