Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Megoldás - keddi szerelmes útravaló

’16jan05
hozzászólok
Megoldás - keddi szerelmes útravaló

Amikor arról írsz Kriszta, hogy a problémámat "ajánljam föl", akkor az pontosan mit jelent? Én nem hiszek Istenben, nem tartozom semmilyen valláshoz, egyik egyháznak sem vagyok tagja, ezért nekem ez egy kicsit idegen. Nem is szeretem, amikor Istent szóba hozza valaki. Olyan, mintha csak várná, hogy a szájába repüljön a sült galamb, mert Isten majd mindent elintéz. Ezzel én nem értek egyet, mégis vonz, ez a felajánlás-dolog. Mi tegyek szerinted?

Azért örültem ennek a kérdésnek, mert nekem is időbe telt, amíg ezeket a gondolatokat elrendeztem magamban. Ráadásul sokáig úgy gondoltam, a szerelem, a párkapcsolat, az egészség, a bőség, a célok, az időbeosztás és minden más, amivel nap mint nap találkozom mind olyan témák, amelyekhez Istennek semmi köze.

Mindez akkor változott meg, amikor ráébredtem, hogy az Isten szó mindössze egy elnevezés, amivel olyasmit próbálunk leírni, amit valójában szavakkal lehetetlen igazán jól megfogni. És valóban: az évszázadok során sok minden rárakódott, ami ráadásul el is torzította ezt az - egyébként is csak hozzávetőlegesen megfogalmazott - jelentést.

Ezért amikor arról írok, hogy a problémádat, az elakadásodat, a félelmedet, a szándékodat, a kérésedet ajánld föl, akkor arra a nagyobb erőre gondolok, amely túl van a személyiségünkön, túl van a hétköznapokban megélt történéseken.

Fogalmazhatjuk úgy, hogy neked is van egy földi lényed, aki itt tesz-vesz, jön-megy, intézkedik, érzéseket, gondolatokat, és testi érzeteket tapasztal meg. És van egy felsőbb éned, aki olyan, mintha mindenütt ott lenne: a múltban, a jelenben, a jövőben, a testeden túl a szomszéd városban, egy másik kontinensen, az egész bolygón. Ha a párodat keresed, ő tudja, hol van, és el tud indítani felé. Ha konfliktusba keveredtél valakivel, akit szeretsz, ő tudja, hogyan hagyhatjátok könnyedén abba ezt a hatalmi játszmát.

Az elméddel pedig mindkét részhez: a földi énedhez és a felsőbb énedhez is kapcsolódsz. Amikor tehát valamit felajánlasz, akkor egyszerűen annyit teszel, hogy a megoldás terhét átadod felsőbb énednek, aki sokkal több információval rendelkezik ahhoz, hogy a számodra valóban legjobb utat megmutassa neked.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mikor tapasztaltam már meg, hogy segítséget kaptam felsőbb énemtől?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Tudom, hogy felsőbb énemtől bármikor, bármiben segítséget kaphatok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd lebontani a korlátokat, amelyek eddig akadályoztak abban, hogy úgy élj, ahogy szeretnél, akkor gyere el január 21-én a Korlátok nélkül meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim