Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Fejlődés - szombati szerelmes útravaló

’16jan02
hozzászólok
Fejlődés - szombati szerelmes útravaló

Mindannyian mintakövetés alapján tanulunk. Már gyerekként mélyen belénk ivódik, mindaz, amit a környezetünkben megtapasztalunk. Ahogy a szüleink bánnak és kommunikálnak egymással, úgy fogunk mi is bánni és kommunikálni másokkal.

Ha azt láttuk, hogy figyelemmel és törődéssel fordulnak egymás felé, nekünk is könnyű lesz ezt megtenni később. Ha azt láttuk, hogy félvállról veszik egymást, és bántó szavakat használva kommunikálnak, számunkra is ez lesz a természetes.

Ezek a minták aztán mindaddig fogva tartanak bennünket, amíg fel nem ismerjük őket. A felismerés és aztán az új minta kialakulása több lépcsőben történik.

1. Hajlandóság

Először a hajlandóság születik meg benned arra, hogy egyáltalán foglalkozni kezdj életed egy olyan területével, amelyen nem érzed boldognak magad. Sokan vannak ugyanis, akiknek épp a boldogtalanság állapota a természetes, így bennük talán fel sem ébred ez a vágy.

2. Bátorság

Ahhoz, hogy képes légy bármit is másképp tenni, mint eddig, bátorság szükséges. Lehet, hogy a hajlandóság megszületése után el kell töltened egy kis időt azzal, hogy bátorságot gyűjtesz. Ebben az időszakban légy türelmes magaddal; tudd, ez is fontos lépés, akkor is, ha látszólag nem történik semmi.

3. Szándék

Amikor az erőgyűjtés szakaszán túl vagy, szinte magától megformálódik benned egy határozott szándék arra, hogy mit is szeretnél. Ekkor már látod, hogy mi az, ami nem okoz örömet, és mit szeretnél helyette.

4. Önismereti munka

Ebben a fázisban találsz rá azokra a módszerekre, amelyek a segítségedre lesznek az úton. Talán terapeutához mész, talán önismereti csoportba, talán kineziológushoz, talán családállításra. Elkezdenek sorjázni a felismerések arról, hogy milyen mintát követtél eddig. Ha eddig nem, akkor most végre haragudni kezdesz azokra, akik bántottak, és amikor "kiharagudtad" magad, akkor majd meg is tudsz nekik bocsátani, megértve, hogy ők is csak a tőlük telhető legjobbat és legtöbbet tették.

5. A működés új módja

Egyre többször leszel képes arra, hogy tudatosan másképp dönts azokban a helyzetekben, ahol eddig az öntudatlan minta vezérelt.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Hányadik lépésnél tartok most a szerelem és a párkapcsolati boldogság felé vezető úton?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szeretem magam, ezért megragadok minden fejlődési lehetőséget.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd velem együtt megálmodni szerelemmel, párkapcsolati boldogsággal teljes, új életedet, akkor gyere el január 7-én a Teremtő Szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim