Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Közelség - szerdai szerelmes útravaló

’15dec30
hozzászólok
Közelség - szerdai szerelmes útravaló

Mindig emlékezz rá, hogy ritka, megismételhetetlen, és egyedi vagy, aki felbecsülhetetlen értéket képvisel. Rendkívüli ajándékot adsz annak, akivel igazán, mélyen, őszintén megosztod magad. Ez viszont csak akkor történik meg, ha kölcsönösen közel engeditek magatokat egymáshoz.

Nem kell mindig a legjobb formádat hoznod egy olyan ember társaságában, akit szeretsz; akivel biztonságban érzed magad; akivel nem érzed azt, hogy elvárásoknak kellene megfelelned. Neki mesélhetsz a félelmeidről, az álmaidról, valamint azokról a veszteségekről, kudarcokról és győzelmekről, amelyek eddigi életedben olyanná formáltak, amilyen most vagy. Bátran megteheted, mert nem ítéleteket kapsz, hanem együttérzést és támogatást.

Számomra természetes, hogy a párkapcsolataimban ezt mindig megéltem, de tudom, hogy vannak olyanok, akik valami miatt ezt nem tudják nyújtani egymásnak, bármennyire is párként vagy családként működnek. Ilyenkor fontos, hogy legyen legalább egyvalaki (talán egy valódi barát), akivel felszabadultan önmagad lehetsz.

Ha a párkapcsolatodban lehetőséged van rá, hogy valóban megmutasd magad, akkor csodálatos, meghitt közelséget kezdesz el létrehozni. Amikor kinyitod a szívedet, és bepillantást engedsz finom, érzékeny, legbelső lényed mélyére, a kedvesednek is lehetőséget nyújtasz arra, hogy ott - a te tükröződésedben - megpillantsa önmagát.

Ha tehát van bátorságod hozzá, akkor ne elégedj meg kevesebbel. Tedd lehetővé, hogy megérkezzen az életedbe az a kedves, akivel valóban önmagad lehetsz, és akinek legmélyebbre rejtett részeidet is megmutathatod. Egy párkapcsolatban nem lehet a célod, hogy a végtelenségig titkolod azt, amiről úgy véled, talán nem tetszene a másiknak, és ha megtudná rólad, messzire menekülne. Olyan partnert keress, aki eléggé ismeri magát ahhoz, hogy tudja: mindenkiben nagyon sokféle - egymásnak néha ellentmondó - személyiségrész létezik. Olyan partnert keress, aki szeretetével neked is abban segít, hogy e részeket teljes mértékben elfogadd.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az a környezetemben, akiben száz százalékig megbízom, és akivel teljes mértékben önmagam lehetek?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Minden egyes részem felbecsülhetetlenül értékes.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd velem együtt megálmodni szerelemmel, párkapcsolati boldogsággal teljes, új életedet, akkor gyere el január 7-én a Teremtő Szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim