Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Küzdelem - keddi szerelmes útravaló

’15dec29
hozzászólok
Küzdelem - keddi szerelmes útravaló

Mindannyiunknak megvannak a magunk küzdelmei. És mindenkinek mindig a saját problémája a legnagyobb. A megoldandókat nem lehet egymáshoz hasonlítani. Talán volt már, hogy úgy érezted, a kedvesednek kellett volna közelednie hozzád, mert te voltál "jobban" megbántva, de ez az összehasonlítás ezen a módon nem létezik.

Teljességgel lehetetlen pontosan tudni, valaki más hogyan érez, vagy miféle érzelmi harc dúl benne. Ha éltél már át hasonlót, talán lehet róla elképzelésed, de akkor sem tudhatod pontosan. Ha pedig még nem is voltál olyan helyzetben, amilyet ő aktuálisan megtapasztal, akkor fogalmad sem lehet róla. Ezért értelmetlen azon gondolkodni, hogy kinek a baja a nagyobb, és ebből fakadóan kinek, mit kellene tennie.

Gyakran a legagresszívebb, a leghangosabb viselkedés mögött rejlik a legkevesebb önbizalom, a legnagyobb félelem, a legmélyebb kétségbeesés. Gyakran annak van a legnagyobb szüksége a szeretetedre és az elfogadásodra, aki a leghevesebben bizonygatja erejét és önállóságát.

Mielőtt tehát bárkit is megítélsz (akár pozitívan, akár negatívan), emlékeztesd magad, hogy fogalmad sincs arról, mi zajlik a másikban éppen most, és ezt milyen múltbéli tapasztalatok idézik elő. Bárkivel találkozol, mindenkinek a személyisége éppoly összetett és különleges, amilyen a tiéd; és mindenki éppúgy megvívja a maga küzdelmeit, ahogyan te is. Mindez éppannyira igaz a hozzád legközelebb élőkre, mint azokra, akikkel életedben talán csak egyszer találkozol.

Ezért amikor legközelebb vitába keveredsz valakivel, aki fontos neked, emlékeztesd magad: épp egy küzdelem zajlik benne, amiről semmit nem tudsz. A szeretetedre, a megértésedre, az elfogadásodra, a támogatásodra vágyik. Talán nem képes arra, hogy ezt szavakba öntse és kimondja, ezért egy kissé nyakatekert módon próbálja a tudomásodra hozni. Ha ekkor képes vagy arra, hogy ne automatikusan (támadással vagy védekezéssel) reagálj, hanem vársz egy kicsit, és belső bölcsességedre hagyatkozol, csodás átalakulásnak lehetsz a tanúja!

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az, akihez gondolatban már most közelebb léphetnék?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Tisztelettel és nagyrabecsüléssel tekintek mindenkire, akivel találkozom.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd velem együtt megálmodni szerelemmel, párkapcsolati boldogsággal teljes, új életedet, akkor gyere el január 7-én a Teremtő Szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim