Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Kitartás - hétfői szerelmes útravaló

’15dec21
hozzászólok
Kitartás - hétfői szerelmes útravaló

Ma már egyre gyakrabban érzem azt, hogy az életem olyan, amilyennek mindig is megálmodtam. Kívülről talán úgy is tűnhet, hogy nekem könnyű, mert pont úgy élek, ahogy. Ahhoz, hogy ez így legyen, sok olyasmit teszek nap, mint nap, ami nekem ma már természetes, ám belekezdeni nem mindig volt könnyű, sőt időnként kifejezetten nehéznek tűnt.

Ez sokszor olyasmi, amivel talán mások egyáltalán nem foglalkoznak. Olyasmi, ami elsőre rémisztőnek tűnhet. Amit más nem tud megtenni helyettem. Ami időnként arra késztet, hogy azon gondolkodjam: vajon meddig bírom még? Végső soron pedig épp ezek azok a dolgok, amelyek meghatároznak engem. Amelyek a különbséget jelentik számomra a vegetálás és az igazi élet között.

Rászoktam például arra, hogy amikor az életem viharossá válik, nem bújok el előle. Belesétálok a viharba úgy, ahogy a filmekben látjuk azokat, akik a tornádó középpontját kutatják vagy fényképezik. A túloldalon pedig kisétálok belőle - igaz, kicsit megtépázottan, de tudom, csak az szakadt le rólam, amire már nincs szükségem többé. Ami pedig megmaradt, az a legfontosabb belőlem, és soha, semmi nem árthat neki.

Rászoktam arra is, hogy csak olyasmivel foglalkozzam, ami örömet okoz. Ez azt jelenti, hogy egyre kevésbé vagyok hajlandó arra, hogy a figyelmemet olyasminek adjam, ami nem érdekel, vagy amihez nem tudok szeretettel vagy örömmel közelíteni. Egy ponton például összeszedtem a bátorságomat, és elengedtem azokat a jövedelemforrásokat, amelyek arra késztettek, hogy elvonjam magam attól, ami a legjobban érdekel, ami a leginkább inspirál, és amiben ezért a legjobb vagyok. Ez átmenetileg rendkívüli módon megnehezítette az életemet, de hosszútávon mégis "kifizetődő" volt, mert olyan új ajtók nyíltak meg, amelyekre soha nem gondoltam volna.

Bármennyire is próbák elé állított, minden ilyen időszak abban erősített meg, hogy a helyes utat választottam, amikor az örömmel élt élet ösvényére léptem.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mit lenne jó elengednem, ami már nem okoz örömet nekem?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Könnyedén kitartó vagyok abban, ami számomra igazán fontos.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, hogyan takaríthatod el belső akadályaidat a szerelem és a párkapcsolati boldogság útjából, akkor gyere el január 6-án Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim