Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Értékek - hétfői szerelmes útravaló

’15dec07
1 hozzászólás
Értékek - hétfői szerelmes útravaló

Mindaz, amit eddig átéltél, meghatározza azt, aki ma vagy. Eddigi választásaid alapján alakult az életed olyanná, amilyen most. Ám egyáltalán nem szükséges engedned, hogy mindez bebörtönözzön téged. Ahhoz, hogy az életedben egyre csak növekedjen a boldogságra való képesség, folyamatos fejlődésre van szükség, és ehhez el kell engedned a múltat.

Amikor abbahagyod a tanulást, akkor megállítod életed áramlását is. Tanuláson itt önmagad egyre mélyebb megismerését és megszeretését értem, de mindez megtörténhet veled azon keresztül is, ha új ismereteket vagy új készségeket sajátítasz el.

Biztosan te is tudod már, hogy az élet gazdagságához nem jutsz el úgy, ha mindig az ismerős és biztonságos területeken maradsz. Akkor válsz belül egyre erősebbé és kívül egyre kreatívabbá, amikor képes vagy magad mögött hagyni a megszokottat (a komfort zónádat), és ismeretlen területekre kalandozol.

Eddigi tapasztalataid arra is megtanítottak, mi az, amit fontosnak tartasz, és mi az, amit nem. Kialakult benned egy olyan értékrend, amihez nyugodtan tarthatod magad, miközben az elmédet és a szívedet új élményeknek, érzéseknek, és ötleteknek nyitod meg.

Sokszor azért félünk új dolgokat kipróbálni, mert épp attól tartunk, ez arra késztet majd, hogy felülvizsgáljuk eddig megingathatatlannak hitt értékeinket. Bizony, a szerelem és a párkapcsolat is pont ezt teszi. Lehet, olyan emberrel találkozol, aki homlokegyenest mást gondol bizonyos dolgokról, mint te. Ilyenkor az a legfontosabb, hogy engedd: hasson rád. Ne utasítsd el azonnal. Figyeld meg, milyen érzések születnek benned. Ha az értékrendedbe vetett hited valóban erős, nem fog zavarni, hogy ő mást gondol. Csak akkor érzed azt, hogy a másikat feltétlenül meg kell győznöd a magad igazáról, ha még te magad is bizonytalan vagy abban, mit is hiszel.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen új dolgot szeretnék kipróbálni?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Bízom magamban, és bátran kirándulok ismeretlen területekre.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, hogyan takaríthatod el belső akadályaidat a szerelem és a párkapcsolati boldogság útjából, akkor gyere el december 16-án Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Gyöngyi’15 dec 07 - 14:59

Tetszenek a meditáciok

Gyöngyi

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim